Ποδόσφαιρο

Σλαφτσάκης: «Η ομάδα έδειξε ότι έχει χαρακτήρα»

Εκ των κορυφαίων του Άρη στο σπουδαίο διπλό επί του Κολοσσού χθες ήταν ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, ο οποίος μίλησε για τη νίκη της ομάδας, τις επιδράσεις αυτής αλλά και τη συνέχεια.

 

Για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό:

“Η ομάδα έδειξε ότι έχει χαρακτήρα κι έβγαλε αντίδραση. Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για μας και η νίκη θα μας βοηθήσει πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους. Πρέπει να ‘χτίσουμε’ πάνω σ’ αυτόν τον αγώνα. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και ακολουθούσαμε τον Κολοσσό σε ένα μεγάλο διάστημα, μέσα από την καλή μας άμυνα, κάποια εύστοχα σουτ και ορισμένους πόντους που πετύχαμε στο τρανζίσιον. καταφέραμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Αποκτήσαμε καλύτερη ψυχολογία για τα τελευταία λεπτά και αυτό μας βοήθησε να βάλουμε τα μεγάλα και τα κρίσιμα σουτ, για να κατακτήσουμε μια σημαντική νίκη”.

Για την αντίδραση της ομάδας και τη συνέχεια:

“Δεδομένου ότι πριν από μερικές μέρες υπήρξε ο μαθηματικός αποκλεισμός από το FIBA Europe Cup, μετά την ήττα από την Κατάγια, η ομάδα έπρεπε να αντιδράσει και το παιχνίδι αυτό ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να το κάνει. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον, έχουμε τρεις συνεχόμενες αναμετρήσεις στην έδρα μας με τη Ντνίπρο, το Περιστέρι και τη Λουκόιλ Λέφσκι και θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια”.

Για την προσφορά των παικτών που ήρθαν από τον πάγκο:

“Τα παιδιά που ήρθαμε από τον πάγκο, θέλαμε να δώσουμε το 100% για να βοηθήσουμε να κερδίσει η ομάδα. Από τη στιγμή που η ομάδα πέτυχε τον στόχο της, είμαστε διπλά χαρούμενοι. Αυτό που μετρά είναι η ομαδική προσπάθεια και το αποτέλεσμα και όχι η καλή απόδοση κάποιου παίκτη. Στο τέλος έχει σημασία ότι καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να νικήσουμε”.

«Ο ΑΡΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ»

Για τους δυο εναπομείναντες αγώνες στο FIBA Europe Cup κι αν στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει το Περιστέρι:

“Ο Άρης παίζει πάντα για τη νίκη, ανεξάρτητα αν έχουμε αποκλειστεί μαθηματικά από την Ευρώπη. Θέλουμε να κερδίσουμε και τις δυο εναπομείνασες αναμετρήσεις στο FIBA Europe Cup και όταν τελειώσουν να είμαστε όλοι υγιείς. Όταν θα περάσει το παιχνίδι με τη Ντνίπρο θα σκεφτούμε τον αγώνα με το Περιστέρι. Βήμα-βήμα…”

Για τον κόσμο της ομάδας:

“Ξέρουμε ότι μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, ο κόσμος έχει απογοητευτεί και δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με την παρουσία της ομάδας. Εμείς θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το πετύχουμε. Είδαμε και στη Ρόδο πόσο μεγάλη ώθηση μας έδωσε με τη συμπαράσταση του. Είναι πολύ σημαντική η βοήθεια και η στήριξή του και η ομάδα τη χρειάζεται πάρα πολύ”.

Για τα περιθώρια που υπάρχουν να αποδώσει καλύτερα ο Άρης:

“Η ομάδα είναι μαζί περίπου τρεις μήνες, αλλά πιστεύω ότι έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Βρισκόμαστε ακόμη στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και με τη συνεχή και σκληρή δουλειά μπορεί να δείξει ακόμη περισσότερα πράγματα στο παρκέ. Το σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι, συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button