Ποδόσφαιρο

Σκόμποε για Άρη: «Η ποδοσφαιρική μου καρδιά είναι… κιτρινόμαυρη!»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Άρη με αφορμή τα γενέθλια της ομάδας ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που πέρασε από τη Θεσσαλονίκη, ο Όλε Σκόμποε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δανός πρώην παίκτης των “κιτρινόμαυρων”:

«Είμαι χαρούμενος μα και περήφανος που οι άνθρωποι του ΑΡΗ ακόμη θυμούνται το όνομα μου! Και είναι μεγάλη μου τιμή η ευκαιρία αυτή, να στείλω τα θερμότατα συγχαρητήρια και ευχές μου στον αγαπημένο μου ποδοσφαιρικό σύλλογο, τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, που γιορτάζει τα 107α γενέθλια του!

Η «ποδοσφαιρική» μου καρδιά είναι ακόμη κιτρινόμαυρη και φυσικά, παρακολουθώ όσο το δυνατόν πιο συχνά, τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Ο ΑΡΗΣ είναι πραγματικά εκεί που του αξίζει, στην απόλυτη κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Τώρα είναι η στιγμή για να πάρουμε «εκδίκηση» από τον Ολυμπιακό, για τη σεζόν 1979/1980. Μία σεζόν, όπου εμείς, ο ΑΡΗΣ, ήμασταν η καλύτερη ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν και δικαιούμασταν το πρωτάθλημα, όμως χάσαμε στον «τελικό» του Βόλου…Στέλνω τους πιο θερμούς χαιρετισμούς μου και αγκαλιές στον ΑΡΗ, στους καλύτερους φιλάθλους του κόσμου, στους πρώην συμπαίκτες μου την εποχή που έπαιζα στην ομάδα -την καλύτερη περίοδο στην ποδοσφαιρική μου καριέρα-, καθώς και στους παίκτες και το προσωπικό που ήμουν περήφανος που συνεργάστηκα ως προπονητής, την περίοδο 2003/2004.

Όπως γνωρίζουν οι Αρειανοί φίλαθλοι, ήρθα αντιμέτωπος τόσο με χαρούμενες στιγμές, όσο και με απογοητεύσεις κατά τη «θητεία» μου στον ΑΡΗ, όμως αγαπάω ακόμη το Σύλλογο με όλη την «ποδοσφαιρική» μου καρδιά! ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης για πάντα και πάντα…Όλα πηγαίνουν καλά για μένα εδώ στο Άλμποργκ, αν και υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί λόγω της πανδημίας. Είναι μία δύσκολη στιγμή για όλους μας παγκοσμίως, όμως είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα επιστρέψουν (περίπου) στην κανονικότητα τους σύντομα.Ακόμη ασχολούμαι στενά με το ποδόσφαιρο και το 2019, ήμουν βασικός προπονητής σε ένα σύλλογο στους Νήσους Φερόες.

Το 2020 ολοκλήρωσα το βιβλίο με τη βιογραφία μου και τώρα δέχομαι προσφορές, τόσο από τη Δανία, όσο και από το εξωτερικό, για να εργαστώ σαν σκάουτερ ή/και ως μέλος της προπονητικής ομάδας.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω, όμως ακούγεται καλό για μένα να είμαι μέλος μίας σοβαρής και επαγγελματικά εργαζόμενης προπονητικής ομάδας, όπου μπορούν να αξιοποιήσουν την εμπειρία μου και να ωφεληθούν από το τεράστιο και πολύτιμο δίκτυο που έχω αναπτύξει.Ας δούμε τι θα γίνει… ίσως κάποιους μήνες σε έναν ελληνικό σύλλογο, από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν, να ήταν μία ευκαιρία!

Τους καλύτερους χαιρετισμούς μου σε όλους και σας παρακαλώ, τις θερμότερες ευχές μου σε όλους τους φίλους του ΑΡΗ!»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button