Βόλεϊ

«Σκούπισε» τον Ηρακλή στο Κατσάνειο και βλέπει play-off ο Άρης

Ο Άρης πήρε το «διπλό» απέναντι στον Ηρακλή και παραμένει εντός στόχων.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άρη, επικράτησε επί της αντίστοιχης του Ηρακλή στον πολύ κρίσιμο αγώνα εν όψει της συνέχειας.

Ο Άρης, ήθελε τη νίκη και μόνο στο παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή για να μείνει σε τροχιά play – off στην Volley Pre League Ανδρών.

Η ενημέρωση του Α.Σ. Άρης για το παιχνίδι:

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΑΡΗ κέρδισε με 0-3 σετ τον Ηρακλή στο Κατσάνειο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Pre League.

Στην αρχή του πρώτου σετ και οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο με διαρκείς εναλλαγές στο σκορ, χωρίς όμως να μπορούν να ξεφύγουν. Στα μισά του σετ, ο ΑΡΗΣ απέκτησε μικρή διαφορά τεσσάρων πόντων (10-14). Παρά το time-out από τον προπονητή των γηπεδούχων, οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν στο ίδιο τέμπο (14-20) και πήραν το σετ με 19-25.

Στο δεύτερο σετ και οι δυο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ (10-11, 13-14, 22-23) μέχρι και το τέλος. Ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε πιο προσηλωμένος και στο κρισιμότερο σημείο κατάφερε να πάρει δυο συνεχόμενους πόντους και να κάνει το 23-25.

Το τρίτο σετ κύλησε όπως και τα προηγούμενα δυο με τον ΑΡΗ και τον Ηρακλή να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Ο ΑΡΗΣ λίγο πριν το τέλος, πήρε μικρό προβάδισμα δυο πόντων (19-21) με τον Ηρακλή και πάλι να μειώνει σε 20-21. Μετά το time-out οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν αποφασισμένοι για τη νίκη και χωρίς να αφήσουν περιθώρια στον Ηρακλή, πέτυχαν τέσσερις συνεχόμενους πόντους και πήραν τη νίκη με 20-25 και 0-3 σετ.

Επικεφαλής της αποστολής του ΑΡΗ στο Κατσάνειο ήταν ο Θωμάς Νικολός, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα σετ: 0-3 (19-25, 23-25,20-25).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button