Ποδόσφαιρο

Σκληρός διαπραγματευτής

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αποφασισμένος να αποκομίσει τα μέγιστα οικονομικά οφέλη από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. 

Ο Άρης αποτελεί ένα δυνατό brand name στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Ο νεαρός επιχειρηματίας έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής στις επαγγελματικές του ενασχολήσεις πολύ καλός διαπραγματευτής, αν λάβουμε υπόψη μας και το γεγονός ότι είναι αυτοδημιούργητος, μπορούμε εύκολα να συμπεράνουμε για τις επιχειρηματικές του ικανότητες.

Πρόθεση του Θόδωρου Καρυπίδη είναι το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΠΑΕ Άρης να αγγίζει αλλά και να ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Για το λόγο αυτό έχει αναλάβει προσωπικά το ζήτημα του τηλεοπτικού συμβολαίου.

Να θυμίσουμε πως ο Άρης ήδη μετέχει σε επιτροπή με ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη τηλεοπτική στέγη, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Ατρόμητος, χωρίς όμως να έχει δεσμευτεί ότι δεν θα υπογράψει μεμονωμένα, αν υπάρξει καλή πρόταση.

Άλλωστε το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέας χρονιάς αποτελεί μια καλή πηγή εσόδων για την ΠΑΕ, κάτι που γνωρίζει καλύτερα από όλους ο πρόεδρος της ομάδος. Μάλιστα  ένα καλό οικονομικό συμβόλαιο μπορεί να αποτελέσει την εγγύηση για την εύρυθμη οικονομική λειτουργία της ΠΑΕ.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button