ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Καρυπίδη κάνε… κέντα με Μακέντα, στον Παναθηναϊκό θέλουν να τον διώξουν

Αλλαγή πλάνων και σκέψεων στον Παναθηναϊκό με άνθρωπο που ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις να μου αναφέρει πως ο Φεντερίκο Μακέντα είναι το όνομα που μπορεί να φέρει ρευστό στα ταμεία της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του yellowradio.gr, ο Παναθηναϊκός έχει βγάλει κοστολόγιο για τον Ιταλό επιθετικό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει οπωσδήποτε να πάρει σέντερ φορ γι’ αυτό ψάχνεται εδώ και μέρες στην ξένη αγορά.

Την ίδια στιγμή, στον Παναθηναϊκό οι παίκτες που αγωνίζονται στη “γραμμή κρούσης” είναι τέσσερις. Ο Καμπετσής που όπως λέγεται θα φύγει κάποια στιγμή, ο Ιωαννίδης που δεν το κουνάει, καθώς ο Σέρβος κόουτς τον θέλει και είναι επένδυση για το μέλλον, ο Καρλίτος και ο Μακέντα. Για τον Καρλίτος άνθρωποι μέσα από τον Παναθηναϊκό λένε πως δεν μπορεί να φέρει σοβαρή πρόταση σε αντίθεση με τον Μακέντα. Ο Ιταλός στράικερ έχει κλιμακωτές αποδομές. Πέρυσι αμοιβόταν με το ποσό των 650.000 ευρώ, ενώ φέτος κοστίζει 720.000 ευρώ.

Από την πλευρά του ο Μακέντα την έχει… βρει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Νότια Προάστια όπου μένει. Η Γλυφάδα είναι λουξ περιοχή για εκείνον. Είναι κοσμοπολίτης. Έχει την ιταλική φινέτσα πάνω του. Εάν πουληθεί τα λεφτά μπορεί να έρθουν από την Ευρώπη ή την Αραβία. Εγώ θα πω και από τον Άρη, ο οποίος ψάχνει επιθετικό! Το ποσό που θέλει να βάλει στα ταμεία του ο Παναθηναϊκός από την πώληση του Μακέντα είναι 600-700.000 ευρώ. Βέβαια υπάρχει και ο δανεισμός, όπου με ένα ποσό των 300-350.000 ευρώ, δηλαδή τα μισά της πώλησης, γίνεται η δουλειά.

Στα στέκια του κέντρου της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, όπου συχνάζει και ο Θόδωρος Καρυπίδης ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες πως η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα… σπρώξει προς την έξοδο τον Μακέντα για να βάλει λεφτά στα ταμεία της. Δεν ξέρω αν μπορεί ο Καρυπίδης να τον αγοράσει και να τον φέρει στον Άρη. Ίσως όμως να εξετάσει έναν δανεισμό σε πρώτη φάση.

Μάριος Ματσάνκος

Τα πρώτα 10 χρόνια είναι δύσκολα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αφού τα πέρασε, τίποτα δεν τον φοβίζει. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Score Live, Live Sport και Αθλητικό Πνεύμα, στα αθλητικά Sites Sport-Fm.gr, Postgame.gr, erasitexnes365.gr, panionia-idea.gr, elafrataxiarhia.gr, ενώ ένα από τα... παράσημά του είναι το ότι έβαλε πλάτη κατά τη στρατιωτική του θητεία στο γραφείο τύπου του ΥΠΕΘΑ. Μέλος της ΕΣΗΤΛΣΥΜ. Πλέον βρίσκεται στην ομάδα του Yellow Radio FM 101.7 με ανταπόκριση από την Αθήνα, όπου και γεννήθηκε. Το μότο του; Προχωράμε μπροστά χωρίς να ξεχνάμε από που ερχόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button