Ερασιτέχνης

Σκάκι: Επιτυχημένη η πρώτη παρουσία του Άρη στην Α’ Εθνική

Θετικά τα συμπεράσματα από την πρώτη παρουσία του Άρη στην πρώτη Εθνική.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Α.Σ. Άρης:

«Το σκακιστικό τμήμα του Α.Σ. ΑΡΗΣ συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας, το οποίο έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Porto Palace Θεσσαλονίκης.

Ήταν η πρώτη συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας, επιβραβεύοντας τον κόπο των παικτών, του ιδρυτή του τμήματος Βαγγέλη Βιδάλη και του εφόρου Θεοδώρου Ακριτίδη.

Η ομάδα μας, με εξαιρετικές εμφανίσεις και ομαδικότητα, τερμάτισε 7η ανάμεσα σε 15 ομάδες με 3.5/7, πετυχαίνοντας τον στόχο της άνετης παραμονής.

Η σύνθεση της ομάδος ήταν αμιγώς ελληνική, και οι παίκτες που συμμετείχαν ήταν οι:

Γουλούτης Νικόλαος, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Γαβριηλίδης Γεώργιος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Μποζάνης Δημήτριος, Αμοιρίδου Δήμητρα, Κουτσουράκη Αριάδνη, Σουλελέ Χριστίνα, Καλογρίδης Αντώνιος, Στοϊμενίδης Δημήτριος, Κυπαρισσόπουλος Σπυρίδων, Μπαλαφούτας Αλέξανδρος και Στοϊμενίδης Μάρκος.

Η επίδοση της ομάδας τής εξασφαλίζει την απευθείας συμμετοχή της στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, το καλοκαίρι του 2022, όπου η ελπίδα είναι να τα πάει ακόμα καλύτερα.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ συγχαίρει τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους συντελεστές του τμήματος για την πορεία τους.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ακαδημίες μας συνεχίζουν την προσπάθεια ανάδειξης νέων παικτών και παικτριών που θα στελεχώσουν στο μέλλον την ομάδα. Περισσότερες πληροφορίες για εγγραφές στο τμήμα Σκάκι, στο 6936513971 (Θεόδωρος Ακριτίδης)».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button