Μπάσκετ

Σιδηροηλίας: “H θέση στην οποία βρισκόμαστε δεν αρμόζει ούτε στην ιστορία”

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής του Άρη , Γιάννης Σιδηροηλίας αναφέρθηκε στο blog του στο ΕΣΑΚΕ για τον επικείμενο αγώνα του Άρη με τον Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σε όλους. Έχουμε ένα πολύ κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι μπροστά μας κόντρα στον Κολοσσό, το οποίο είναι ένας ακόμη «τελικός» για μας. Έρχεται μάλιστα, μετά από μια μεγάλη περίοδο απραξίας, εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος, έστω κι αν για την ομάδα μας «κόπηκε» στα δυο, με τον αγώνα που δώσαμε στα μέσα του μήνα με τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτό το διάστημα, που δεν υπήρχαν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, προσπαθήσαμε να δουλέψουμε, παρά τις απουσίες και τα προβλήματα, τα οποία προέκυψαν στην πορεία, πάνω στις αδυναμίες μας και να φτιάξουμε τη ψυχολογία μας, κάτι που θα μας χρειαστεί για τις αναμετρήσεις, οι οποίες ακολουθούν.

Ο Κολοσσός έχει μια δυνατή ομάδα, που απαρτίζεται από αρκετούς καλούς παίκτες, με τους ξένους κυρίως να αποτελούν τη δύναμη πυρός του, ενώ παίζει πάντα καλύτερα μέσα στην έδρα του. Προέρχεται από μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ, γεγονός που έχει δώσει στους παίκτες του, μεγάλη αυτοπεποίθηση και καλύτερη ψυχολογία.

Πλέον, με την αναμέτρηση στη Ρόδο, μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Απομένουν οκτώ αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και στην κατάσταση, στην οποία βρισκόμαστε, κάθε ματς έχει τον χαρακτήρα «τελικού».

Όλοι ξέρουμε πως η θέση στην οποία βρισκόμαστε δεν αρμόζει ούτε στην ιστορία, αλλά ούτε και στον κόσμο της ομάδας, που είναι συνεχώς κοντά της και τη στηρίζει, ανεξάρτητα από την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται . Όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, με δύναμη και αποφασιστικότητα, θα δώσουμε τη μάχη για να βγούμε νικητές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button