Ποδόσφαιρο

Σιαμπάνης: «Πρέπει να βγάζουμε πάθος και ενέργεια, αυτή είναι η φιλοσοφία του προπονητή μας» (video)

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού φιλικού με το Αμβούργο, στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας και ανέφερε ότι πρέπει να διορθώσουν τα λάθη τους.

Αυστρία-Αποστολή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΣΣΑΝΛΗΣ

Αρχικά ο 22χρονος γκολκίπερ ανάφερε: “Κλείσαμε δυνατά παιχνίδια… Η ομάδα δουλεύει και θέλει βελτίωση. Γι’ αυτό ήρθαμε εδώ. Είδαμε και τα νέα παιδιά στο δεύτερο μέρος. Μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα ή να έχουμε περισσότερη κατοχή. Σιγά-σιγά θα βρούμε τον ρυθμό μας.

Για την εικόνα της ομάδας στο χθεσινό φιλικό: “Είτε είναι φιλικό είτε επίσημο, πρέπει να βγάζουμε πάθος, ενέργεια και να κερδίζουμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία του προπονητή μας. Πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας. Να διορθώσουμε τα λάθη μας και να μπούμε πιο δυνατά στο επόμενο φιλικό”.

Για τις περιορισμένες λύσεις που έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή: “Σαφώς και λείπουν ποδοσφαιριστές, περιμένουμε τις προσθήκες. Ο πρόεδρος θα κάνει αυτά που πρέπει και θα δυναμώσει το ρόστερ, για να προχωρήσουμε στην Ευρώπη φέτος”.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button