Ποδόσφαιρο

Σηφάκης: «Μετέφερε την τρέλα στην ομάδα ο Αμπρέου, σταθερά βήματα για τον Άρη του σήμερα»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη, Μιχάλης Σηφάκης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τον «loco» Αμπρέου που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια:

Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας και ποδοσφαιριστής. Εγώ αυτό που έχω να πω πέρα από το αγωνιστικό, είναι ότι ο κάθε άνθρωπος και ο κάθε ποδοσφαιριστής κουβαλάει μία ιστορία, και ο συγκεκριμένος έχει μία πάρα πολύ όμορφη ιστορία.

Η φετινή μέρα είναι αφιερωμένη στην δική του ιστορία. Δεν είναι τυχαίο ότι στις 31 ομάδες που άλλαξε θα έβρισκε πάντα τον επόμενο σταθμό. Ήταν τόσο μεγάλο το όνομα και το μεγαλείο του.

Οι ομάδες, οι προπονητές έκαναν υποχωρήσεις γιατί ήθελαν τον «τρελό» στην ομάδα του.

Για το πως έζησε εκείνος τον Αμπρέου:

Όταν είχε έρθει στην ομάδα δεν είχα χαρεί ιδιαίτερα, μου είχε πάρει τον αριθμό της φανέλας (γέλια). Ήταν ένας πολύ ωραίο τύπος και πολύ καλός στα αποδυτήρια, ήταν από τους πολύ καλούς συμπαίκτες που είχα, μετέφερε την τρέλα του στην ομάδα του.

Για τον λόγο που εκείνος διάλεξε το «13»:

Ερχόμενος στον Άρη επειδή είχα μία σεζόν δανεικός στον Ολυμπιακό και έχασα την ροή, επειδή ήταν γρουσούζικο είπα ότι θα πάρω αυτό και θα αλλάξω την τύχη.

Για το ότι ο Αμπρέου ήρθε σε μία δύσκολη περίοδο στον Άρη:

Ήταν μία δύσκολη περίοδος για όλους, οπότε όταν είναι τα πράγματα δύσκολα δεν μπορείς να σταθείς σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν μία πάνω, μία κάτω και όλα συνετέλεσαν.

Για την πρόκριση επί της Αούστρια:

Ήταν η αρχή, ήταν το ήμισυ του παντός. Είναι ένα ματς που όλοι το χαρήκαμε και θα μας μείνει στην μνήμη.

Για τα μεγαλεία που έζησε ο Άρης:

Είναι διηγώντας τα να χαμογελάς, όχι να κλαις. Η μεγαλύτερη επιτυχία του Άρη ήταν πριν από 10 χρόνια και εύχομαι ολόψυχα στο μέλλον να μπορέσει η ομάδα να το αλλάξει αυτό. Το σημαντικό πλέον είναι να προχωράμε μπροστά, να έχει συνέχεια.

Για τις τελευταίες σεζόν:

Είναι σημαντικό που ο Άρης τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στα προκριματικά των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Η φετινή χρονιά είναι από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων και θα είναι χαρά να επιβραβευτεί με μία πρόκριση στους ομίλους.

Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κάνει σταθερά βήματα.

Για τον Μήτρογλου:

Έχουμε καλή επαφή με τον Κώστα, είναι ταλαιπωρημένος. Φέτος θα είναι αλλιώς τα πράγματα που θα κάνει προετοιμασία. Είναι σημαντικό να είναι εξ αρχής εκεί και μπορεί να βοηθήσει. Ξέρει τι σημαίνει Άρης, πάντα του άρεσε να παίζει στο Χαριλάου ακόμη και ως αντίπαλος.

Η χρονιά στην οποία θα μπορούσε να κριθεί θα είναι η φετινή.

Για το Euro:

Δεν μπορούμε να κάνουμε προγνώσεις. Τα φαβορί στα δικά μου μάτια και όλης της Ευρώπης είναι η Γαλλία. Από τα παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει θεωρώ ότι και η Τουρκία είναι μία πολύ καλή ομάδα που μπορεί να κάνει πράγματα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button