Ποδόσφαιρο

“Σημαντική νίκη, πήραμε αυτοπεποίθηση εν όψει Ολυμπιακού…”

Οι δηλώσεις από τον Ντουκουρέ

Συγκεκριμένα, δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι:

Για το ματς με τον Βόλο: “Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Μπήκαμε στο δεύτερο μέρος με περισσότερη έμπνευση και αφοσίωση και ήταν καταπληκτική βραδιά για τον Μανού Γκαρθία. Μας βοήθησε πολύ με την απόδοση του. Όλη η ομάδα τον συνεχάρη, όπως και ο προπονητής, γιατί είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο και είναι σημαντικό αυτός ο παίκτης να αποδίδει”.

Για την ψυχολογία που αποκτούν οι παίκτες του Άρη: “Ο καλύτερος τρόπος είναι αυτή η νίκη για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα αρχίσουμε με αυτοπεποίθηση και ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι, γιατί πρέπει να σκοράρουμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτό το 3-0 απέναντι στον Βόλο είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσουμε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για το παιχνίδι”.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: “Είχαμε δύο δύσκολα εκτός έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό. Ένα για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο. Τώρα παίζουμε το “δεύτερο ημίχρονο” του Κυπέλλου και έρχεται το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Άρα αυτή η ευρεία νίκη και το γεγονός ότι σκοράραμε, μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Πρέπει να επιτεθούμε, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Πρέπει από το πρώτο λεπτό να είμαστε επιθετικοί, να κερδίζουμε όλες τις μάχες. Να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά και τα συναισθήματα μας και να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι“. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button