Ποδόσφαιρο

Σε τροχαίο σκοτώθηκε Πολωνός ποδοσφαιριστής κατά την επιστροφή του από τον τελικό του Europa League

Την τελευταία του πνοή άφησε 35χρονος Πολωνός ποδοσφαιριστής, μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε με ένα άγριο ζώο. Γύριζε από τον τελικό του Europa League, στο οποίο είδε την αγαπημένη του ομάδα, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Ένα απο τα όνειρα του ήταν να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ευρωπαϊκό τελικό. Η μοίρα τα έφερε έτσι όπου οι Red Devils πάλεψαν στον τελικό του UEFA Europa League με τη Βιγιαρεάλ στην πατρίδα του, ο Ρόμπερτ Κορτσόβσκι βρέθηκε στο Γκντανσκ για να την υποστηρίξει, όμως ο χρόνος σταμάτησεκατά την επιστροφή του στην Μπίστριτσα.

Ο 35χρονος Πολωνός ποδοσφαιριστής της Μπούρζα Μπίστριτσα κι ο φίλος του, ο οποίος οδηγούσε ένα Skoda, είδαν να μπαίνει στο οδόστρωμα ένα άγριο ζώο στις 3 τα ξημερώματα, δεν κατάφεραν να το αποφύγουν, συγκρούστηκαν μαζί του και έτσι συνέβη το μοιραίο. Ο Κορτσόβσκι σκοτώθηκε ακαριαία, άφησε πίσω του τη σύζυγό του και ένα παιδί τριών ετών με τις αρχές της χώρας να ερευθούν τις συνθήκες του ατυχήματος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button