Διεθνή

Σε “πόλεμο” Νεϊμάρ-Μπαρτσελόνα

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ… έκραξε τη διοίκηση της Μπάρτσα, που απάντησε με επίσημη καταγγελία και αξίωση επιστροφής χρημάτων από την πρόσφατη ανανέωση που είχε υπογράψει.

Η αποχώρηση του Νεϊμάρ για την Παρί δεν αποτέλεσε όπως φαίνεται το τελευταίο κεφάλαιο στις σχέσεις του με την Μπαρτσελόνα. Οι εξελίξεις δείχνουν ότι οι δύο πλευρές έχουν επιλέξει το δρόμο της σύγκρουσης.

Δημόσια τουλάχιστον πρώτος χτύπησε ο Βραζιλιάνος, εξηγώντας ότι αγαπάει το club, αλλά όχι τη διοίκησή του, που δεν πρέπει να μείνει στη θέση της, επειδή κάνει κακό στο σύλλογο.

Επισήμως η Μπάρτσα δεν το άφησε να πέσει κάτω και έκανε την αντεπίθεσή της. Οι Μπλαουγκράνα προχώρησαν σε καταγγελία του παίκτη στην Ισπανική, τη Γαλλική Ομοσπονδία και τη FIFA.Ουσιαστικά αξιώνουν να τους επιστρέψει 8,5 εκατ. ευρώ που έλαβε ως μέρος του πριμ ανανέωσης του τελευταίου συμβολαίου που υπέγραψε έως το 2021.

Επίσης ζητάει χρήματα και για ηθική βλάβη, ενώ απαιτεί σε περίπτωση που δεν τα δώσει ο Νεϊμάρ, να τους πληρώσει το εν λόγω ποσό η ίδια η Παρί. Και η υπόθεση αναμένεται να έχει και άλλα επεισόδια…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button