Ερασιτέχνης

Σε δύσκολη κατάσταση ο Ερασιτέχνης, εκπέμπει SOS η “μάνα” του συλλόγου

Σε άσχημη οικονομική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, ο Ερασιτέχνης Άρης.

Τα προβλήματα είναι ευρέως γνωστά, καθώς παρά την φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλουν οι ιθύνοντές του, τα έσοδα είναι δραματικά λιγοστά, με αποτέλεσμα να δίνεται καθημερινή μάχη, προκειμένου να τακτοποιούνται τρέχοντα έξοδα, με μοναδικό στόχο, απλά και μόνο την βιωσιμότητα.

Στην όλη αυτή προσπάθεια, αρωγοί με τον τρόπο που οφείλουν θα έπρεπε να είναι ΠΑΕ και ΚΑΕ, ωστόσο, τα χρήματα που μπαίνουν στα ταμεία του Α.Σ. από τις δύο «ναυαρχίδες» του συλλόγου, είναι ελάχιστα έως και μηδαμινά, με αποτέλεσμα να μην αρκούν για να «κλείσουν» τρύπες.

Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, πως το τελευταίο διάστημα καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για να μην… διακοπεί η παροχή φυσικού αερίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ώστε να μπορεί να λειτουργεί η πισίνα, η οποία αποφέρει μία μικρή μεν, αλλά σημαντική οικονομική «ανάσα».

Στο περιθώριο αυτό, το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, συνεδρίασε έκτακτα και είχε χθες το βράδυ συνάντηση με τους οργανωμένους, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, θέλοντας άπαντες να γνωρίζουν εμπεριστατωμένα με στοιχεία τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button