Ποδόσφαιρο

Σε αγώνα πρωταθλήματος με 30άρηδες παίζει ένας 11χρονος στην Λιβερία!

Στη Λιβερία ένας 11χρονος αγωνίζεται στο αντρικό πρωτάθλημα και όπως δείχνει ένα βίντεο, και για την ηλικία του τα πηγαίνει περίφημα.

Το όνομα αυτού είναι Έρικ Μάρσαλ, και είναι κάτοικος της Λιβερίας και τα πρωινά πηγαίνει στο δημοτικό και παίζει με τους συμμαθητές του και μαθαίνει καινούργια πράγματα. Τα απογεύματα πηγαίνει στις προπονήσεις ποδοσφαίρου, ενώ τα αγωνίζεται Σαββατοκύριακα στα παιχνίδια πρωταθλήματος της ομάδας του, της Γκαρού, στο αντρικό πρωτάθλημα.
Αν και μιλάμε για ένα 11χρονο παιδί, ο σύλλογος αποφάσισε να τον χρησιμοποιήσει στην πρώτη ομάδα, και αυτό όχι για να καλύψει κάποια τρύπα, αλλά επειδή το ταλέντο του είναι τέτοιο που σχεδόν του… απαγορεύει να ανταγωνίζεται παιδιά της ηλικίας του.
Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ημέρες τον δείχνει να παίζει κανονικά σε αναμέτρηση με άτομα που τον παιρνάνε δύο και τρεις δεκαετίες , για την 4η κατηγορία του εγχώριου πρωταθλήματος. Αν και για κάποιους μοιάζει φυσικό να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις όσον αφορά στα σωματικά προσόντα, τεχνικά επάξια στέκεται και πνευματικά στις προσπάθειές του δεν δείχνει φόβο.
Προκάλεσαν συζητήσεις τα πλάνα με τα καλύτερα στιγμιότυπά του από τον αγώνα (όπου η ομάδα του επικράτησε εκτός έδρας με 4-1 της Χάιφα) και ανάγκασαν το σύλλογο να τοποθετηθεί επ’ αυτού μέσω twitter.
“Ψάχνουμε το καλύτερο δυνατό πρότζεκτ για εκείνον”, έγραψε σε μία απάντησή του σε σχετικό σχόλιο ο σύλλογος, ενώ στη συνέχεια, όταν υπογραμμίστηκε ότι θα έπρεπε να αγωνίζεται σε 7ν7 και όχι σε 11ν11, οι άνθρωποι της Γκαρού έγραψαν: “Έχετε δίκιο. Θα έπρεπε να αγωνίζεται σε 7ν7. Υπάρχει το συμβατικό και το ασυνήθιστο. Μερικές φορές, το δεύτερο είναι αυθόρμητο. Αλλά μας δίνει την ευκαιρία να δούμε τι μπορεί να κάνει σε μία τέτοια δύσκολη περίσταση. Είναι σχεδόν υπεράνθρωπος ανάμεσα σε συνομηλίκους, πάντως”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button