Ποδόσφαιρο

“Σε ένα ΠΑΟΚ-Άρης ο Λουτσιάνο βούτηξε για πέναλτι και του είπα “σήκω αλλιώς σε γ…..”

Τι θυμήθηκε ο Γιώργος Κασναφέρης

Για διάφορα θέματα μίλησε ο Γιώργος Κασναφέρης στο gazzeta. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε ένα ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο ήταν διαιτητής. “Θα σας πω άλλο ματς στην Τούμπα. ΠΑΟΚ-Άρης 1-1 και στο 90′ ο Λουτσιάνο βουτάει για πέναλτι. Εχει κίτρινη κάρτα ο Λουτσιάνο… Ξέρετε ο Λουτσιάνο είναι και κοντοπ@#$@ς, τακ τακ τσιμπάει τη μπάλα και πέφτει…”, είπε και πρόσθεσε:

“Για να δώσεις πέναλτι στο 90′ πρέπει να είναι ο ορισμός του πέναλτι. Να το σφυρίξει μόνος του ο Πρόεδρος της άλλης ομάδας. Μία Τούμπα να βράζει. Πάω από πάνω του και του λέω: “Λούτσι σήκω δώσε μου το χέρι αλλιώς σε γ2#@!#, σε απέβαλα”. Για καλή μου τύχη σηκώνεται και με φιλάει και μου λέει: “Όχι Κάσνα μη με αποβάλεις”.

Οπότε βλέπεις μια Τούμπα που ήταν έτοιμη να μπουκάρει και να γ2#@!# τον Κασναφέρη, ξαφνικά ηρέμησε. Να είναι καλά ο Λούτσι, συνεργαστήκαμε και μετά. Φανταστικός άνθρωπος. Αυτό είχε να κάνει με τις σχέσεις που χτίζεις με τον παίκτη, που ξέρει ότι δεν είναι πέναλτι, και τον σεβασμό που έχεις αποκτήσει. Ιδια περίπτωση είναι και με τον Μούτα σε παιχνίδι του Εθνικού”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button