Μπάσκετ

Σερβία: Με Γιόκιτς, Μπογκντάνοβιτς και Μίτσιτς η προεπιλογή για το Προολυμπιακό

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ έκανε γνωστούς τους 23 παίκτες που θα παλέψουν για μία θέση στη 12άδα της Σερβίας για το Προολυμπιακό τουρνουά στο Βελιγράδι καλώντας όχι μόνο παίκτες από το ΝΒΑ, αλλά και τον τραυματία Νεμάνια Νέντοβιτς του Παναθηναϊκού.

Οι Σέρβοι από τις 29 Ιουνίου μέχρι και τις 4 Ιουλίου θα φιλοξενήσουν στο Βελιγράδι ένα από τα Προολυμπιακά τουρνουά το οποία θα χαρίσει μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας Ιγκόρ Κοκόσκοφ ανακοίνωσε σήμερα (31/5) τους 23 παίκτες της προεπιλογής της Σερβίας, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται οι Γιόκιτς και Μπογκντάνοβιτς που αγωνίζονται ακόμη στα playoffs του ΝΒΑ, αλλά και ο Μίτσιτς ο οποίος αναδείχθηκε MVP του Final 4 της Euroleague.

Η πρώτη συγκέντρωση των Σέρβων για το Προολυμπιακό θα γίνει στις 12 Ιουνίου και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το πόσοι από τους 23 θα βρεθούν τότε στο Βελιγράδι, ενώ στη συνέχεια η Σερβία θα συμμετάσχει και στο τουρνουά “Ακρόπολις” του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι 23 παίκτες που κάλεσε αρχικά ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ: 

Τεόντοσιτς, Γιόβιτς, Μίτσιτς, Αβράμοβιτς, Μπογκντάνοβιτς, Άντζουσιτς, Γιαραμάζ, Λάζιτς, Κάλινιτς, Λούτσιτς, Ντόμπριτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Πετρούσεφ, Ίλιτς, Μιλουτίνοφ, Μαριάνοβιτς, Ραντούλιτς, Σμάιλαγκιτς, Γκούντουριτς, Γιόκιτς, Ποκουσέφσκι, Μαρίνκοβιτς, Νέντοβιτς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button