Μπάσκετ

Σενάρια για Πλάθα – Διαψεύδει η ΑΕΚ

Τι έχει γίνει

Η ΑΕΚ αναζητεί τον διάδοχο του Ηλία Καντζούρη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν είναι αυτό του Ζοάν Πλάθα, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από το 2021 και την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ρεάλ Μπέτις. Ωστόσο, κάποιες από τις φήμες που κυκλοφόρησαν αναφορικά με άφιξη του Ισπανού στην Ελλάδα για να συμφωνήσει δεν επιβεβαιώνονται από την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Μάλιστα ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ Γιώργος Νικολάου με ανάρτηση του ανέφερε:

Επειδή τα Ελληνικά είναι δύσκολα, και η ανεπίσημη διάψευση από πλευράς της ΚΑΕ ερμηνεύτηκε ως… επιβεβαίωση από ορισμένους, ενημερώνω και ΕΠΙΣΗΜΑ, ότι ΚΑΜΙΑ ΑΦΙΞΗ, κανενός προπονητή, δεν έχει προγραμματιστεί και ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δεν υπάρχει, με ΚΑΝΕΝΑΝ προπονητή.

Είναι αλήθεια, ότι έχει πραγματοποιηθεί μία έρευνα με βάση τα «θέλω» του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, αλλά καμία έρευνα δεν συνιστά είδηση. Παρακαλώ τους συναδέλφους να κάνουν υπομονή.
Αντιλαμβανόμαστε το ενδιαφέρον και ενδεχομένως και τις ευγενείς προθέσεις, αλλά η ενημέρωση για την όποια επαφή ή εξέλιξη θα γίνει αρμοδίως.

Ο κ. Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του ασχολούνται σχολαστικά (και) με το θέμα αυτό, σταθμίζοντας καταστάσεις και δεδομένα, σε διάφορα μέτωπα, δίχως βερμπαλισμούς και βιασύνες, και θα ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ για όλα όταν έρθει η ώρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button