Ποδόσφαιρο

Σενάρια απο την Κύπρο στέλνουν τον Μαέ στον Άρη

Ο Άρης φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού Ράιαν Μαέ , σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κύπρο.

Στην Κύπρο βρέθηκε άνθρωπος του Άρη και συγκεκριμένα στη Λεμεσό και είχε συζήτηση με την ΑΕΛ, ομάδα στην οποία ανήκει ο 23χρονος στράικερ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “lemesosinsports.com”. Στο εν λόγω δημοσίευμα λόγος γίνεται πως ο Άρης προσφέρει 500.000 ευρώ στον κυπριακό σύλλογο για την απόκτηση του Μαέ, ενώ η ΑΕΛ αξιώνει ένα ποσό γύρω στο 1.000.000 ευρώ. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες μεταξύ των δύο πλευρών.

Την ίδια στιγμή, ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ επιθυμεί την παραμονή του Βέλγου επιθετικού, ο οποίος διανύει μία εξαιρετική σεζόν καθώς σε 30 αγώνες μετρά 14 γκολ και είναι η πιο αξιόπιστη λύση για τη “γραμμή κρούσης” των γαλαζοκίτρινων.

Το συμβόλαιο του Βέλγου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και οι άνθρωποι της διοίκησης γνωρίζουν πως πολλά μάτια έχουν πέσει πάνω του για να τον αποκτήσουν. Είτε θα τον πωλήσουν εξαργυρώνοντας έτσι την επένδυση που έγινε το καλοκαίρι του 2019 είτε θα επιδιώξουν να του επεκτείνουν το συμβόλαιο.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους είχε αναφερθεί στην πιθανότητα πώλησης παικτών της ομάδας και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στη «βιτρίνα» του συλλόγου βρίσκεται και ο Ράιαν Μαέ .

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button