Γενικά

ΣΑΦΑΘ: “Ο φασισμός δεν έχει θέση στον Άρη”

O ΣΑΦΑΘ πήρε θέση για τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα μεταξύ ακροαριστερών και ακροδεξιών, ξεκαθαρίζοντας πως στον Άρη δεν έχει θέση κανένας φασίστας, ενώ κάνει κάλεσμα σε όλους τους οπαδούς να αντιδράσουν και να διώξουν τον φασισμό από τις ομάδες τους.

Αναλυτικά το μήνυμα του ΣΑΦΑΘ:

Ο κόσμος το’χει τούμπανο..

Πάει ένας χρόνος από την καταδίκη της ηγεσίας της χα και κάποιοι λένε ότι μόλις πρόσφατα, ακόμα και τις τελευταίες μέρες, έμαθαν τι παίζει. Ξύπνησαν ξαφνικά και είδαν το φως το αληθινό.. είδαν ότι στη πόλη του Θεού τα φασιστάκια που το παίζουν μάγκες έχουν «συγκεκριμένες οπαδικές προτιμήσεις». Media-παπαγαλάκια που σωπαίνουν επί σειρά ετών προσπάθησαν ξανά να καλύψουν αυτό που γνωρίζουμε από καιρό. Όσα λεφτά όμως και να ρίξετε στα βοθροκάναλά σας, όσο και αν ταΐζετε τα αρδάκια σας, η αλήθεια είναι μία και τη γνωρίζουμε καλά.

Ένα σύστημα δομημένο στα πρότυπα απολυταρχικών καθεστώτων, με έναν άρχοντα-επενδυτή στην κορυφή, με την καθοδήγηση ομαδαρχών, με την ανοχή των αρχών της πόλης. Ένα σύστημα που δρα και πράττει ως οργάνωση νεοναζί ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΣΥΝΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Το οπαδικό κίνημα ήταν και είναι αταξικό. Στα τσιμέντα χωνεύονται ιδεολογίες, πορτοφόλια, θρησκείες. Είναι πάνω από όλα ελευθεριακό. Προτάσσει την ίση συμμετοχή, την ελευθερία μετακινήσεων. Δεν εξισώνει πρόσωπα, αλλά εξυψώνει λάβαρα. Αξίες και ιδανικά.

Το οπαδικό κίνημα του ΑΡΗ και ο ίδιος ο ΣΑΦΑΘ από το 1984 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα – μέσα από όλες τις μετεξελίξεις του – πρεσβεύουν αυτές ακριβώς τις αξίες. Ο φασισμός και οι σύγχρονες εκφάνσεις του δεν έχουν θέση στον ΑΡΗ. Καλούμε και άλλες ελληνικές ομάδες, αν μπορούν, ας κάνουν το ίδιο. Ας απομονώσουν τα παρακμιακά αυτά στοιχεία από τις τάξεις τους. Στην ίδια κοινωνία καλούμαστε να ζήσουμε όλοι. Και όσο περνάει από το χέρι μας, θα τη κρατήσουμε καθαρή.

ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ
ΣΑΦΑΘ 1984
ΥΓ. Nazi Fans FUCK OFF

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button