ΜΠΑΣΚΕΤ

Σανικίτζε: “Προτεραιότητα μας να είναι έτοιμη η ομάδα-Χαρούμενος που είμαι μέλος του Άρη”

Στην Δ.Ε.Θ και συγκερκιμένα στο περίπτερο του Yellow Radio βρέθηκε ο Βίκτορ Σανικίτζε ο οποίος μίλησε για την νέα του θέση στον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Πως νιώθεις από την νέα σου θέση στον Άρη;

Είμαι χαρούμενος γιατί συνεχίζω την ενασχόληση μου με το μπάσκετ. Έκλεισε ένα κεφάλαιο για εμένα ως παίκτης συνεχίζει ένα άλλο από διοικητικό πόστο. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος ενός μεγάλου κλαμπ γεμάτο ιστορία και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την νέα του ομάδα.

Νιώθεις ενθουσιασμένος από τις επιλογές που έχουν γίνει;

Είμαι χαρούμενος γιατί ασχολούμαι με την ομάδα του Άρη. Τώρα σχετικά με την νέα ομάδα δεν μπορώ να πω τίποτα μέχρι αυτή να ξεκινήσει τους αγώνες και να δικαιωθούμε μέσα στο παρκέ.

Πως είναι η συνεργασία σου με τον Σούλη Μαρκόπουλο;

Μέχρι τώρα είναι όλα μια χαρά. Είναι η δουλειά μου να συνεργάζομαι και με τον προπονητή, μέχρι τώρα αυτό πηγαίνει πολύ καλά. Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει την μεγαλύτερη θητεία στους “πάγκους”, το γνωρίζω αυτό και φυσικά έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου.

Πιστεύεις ότι ο Άρης θα είναι έτοιμος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι;

Είναι προτεραιότητα μας να είναι έτοιμη η ομάδα από τον κύριο Γουλιέλμο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο της ΚΑΕ Άρης, δουλεύουμε όλοι. Δεν χρειάζεται να πούμε το πόσο σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι.

Μπορείς να αξιολογήσεις τους “ψηλούς” της ομάδας;

Έχουμε μείον έναν ψηλό παίκτη. Επίσης η κατάσταση ενός άλλου ψηλού παίκτη δεν είναι στο 100% διότι πέρασε κάποιους τραυματισμούς οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε 100% έτοιμοι.

Ποια φράση σου είπε ο κύριος Γουλιέλμος για να έρθεις στον Άρη;

Αυτός αν θέλει να αποκαλύψει τα μυστικά..(γέλια)

Ετικέτες

Ελένη Παπαδοπούλου

Ως μαθήτρια έκανε προπονήσεις κάτω από την θύρα 1 στις ακαδημίες Volley του Α.Σ Άρης. Αργότερα, στις κερκίδες της θύρας 1 τραγούδησε, γέλασε, δάκρυσε και φώναξε. Τώρα, μετά τις σπουδές της στην ιστορία κάνει το όνειρο της πραγματικότητα στο Yellow Radio FM 92.8.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close