Ποδόσφαιρο

Σαββίδης: “Πετυχημένη η χρονιά με καλό ποδόσφαιρο”

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και τα παιχνίδια που απομένουν μίλησε ο Κυριάκος Σαββίδης στην κάμερα της ΕΡΤ3

Αναλυτικά:

«Η χρόνια για τον Άρη είναι πολύ καλή. Ανέβηκε από τη Β’ εθνική κι έκανε μία αξιόλογη πορεία. Βρισκόμαστε στην 5η θέση και θεωρώ ότι η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν θα μπορούσε ο Άρης να τερματίσει σε ψηλότερη θέση: «Νομίζω ότι κομβικό ήταν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην έδρα μας. Αν παίρναμε τους τρεις βαθμούς θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την 4η θέση. Αλλά από εκεί και πέρα από τη στιγμή που χάσαμε, έχουμε δύο ματς ακόμη, που πρέπει να τα κερδίσουμε και να τελειώσουμε την χρονιά όσο γίνεται καλύτερα».

Για τον αν οι παίκτες του Άρη έχουν κίνητρο: «Όταν είσαι ποδοσφαιριστής πρέπει πάντα να έχεις κίνητρο και πρέπει πάντα να περιμένεις μια ευκαιρία να σου δοθεί. Αν μου δοθεί θα την αρπάξω. Από εκεί πέρα όλοι οι παίκτες πρέπει να βρίσκουν κίνητρο, παίζουν δεν παίζουν, οφείλουν να δουλεύουν για να βελτιώνονται».

Για το αν θα μπορούσε ο Άρης να πετύχει περισσότερα πράγματα μέσα στη σεζόν: «Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και δυο-τρία ακόμη που αφήσαμε βαθμούς ήταν πολύ σημαντικά, αλλά θεωρώ ότι η χρονιά είναι πετυχημένη για τον Άρη».

Για το δικό του μέλλον κι αν θα συνεχίσει στην ομάδα: «Αυτό δεν το ξέρω θα το δούμε. Συζητήσεις γίνονται, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτό».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button