Ποδόσφαιρο

Σίτσας: “Ο Άρης δεν ήταν ποτέ και ούτε θα είναι στο τιμόνι κανενός, η Καλλιθέα ας ψάξει τα χαρτιά της αλλού”

Ο Δημήτρης Σίτσας, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Ένα σχόλιο για το Άρης – Τρίκαλα:

Νομίζω ότι η ομάδα ήταν αρκετά πιο καλή από τον αντίπαλο, αδικήθηκε σε κάποιες φάσεις, θα έρθουν και τέτοια όμως, μην ξεχνάτε ότι τα Τρίκαλα είναι πολύ δυνατή ομάδα και πέρσι και φέτος διεκδικούσε την άνοδο, έχει καλούς παίκτες οπότε δεν πρέπει να τα βάψουμε μαύρα, είναι σαν να κερδίσαμε στην έδρα μας και φέραμε ισοπαλία με τα Τρίκαλα, ήταν πολύ καλό το παιχνίδι και ήμασταν δυνατοί, νομίζω ότι έπρεπε να κερδίσουμε αλλά δεν ήρθε η νίκη.

Για το ότι έρχονται δύο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας με ΟΦΗ και Παναχαϊκή:

Νομίζω παίρνεις τις δυνάμεις σου και πηγαίνεις να παίξεις μέσα στον ΟΦΗ και στην Παναχαϊκή, δεν νομίζω ότι έχει να φοβηθεί κάτι ο Άρης από αυτά τα παιχνίδια.

Για τον Δημήτρης Σπανό και την διαχείριση των ποδοσφαιριστών που έκανε στον αγώνα με τα Τρίκαλα:

Είναι φυσιολογικό να δέχεται πυρά όταν η ομάδα δεν κερδίζει, νομίζω ότι έκανε σωστή διαχείριση στο θέμα της τακτικής και στο θέμα των αλλαγών, πέρασε αυτούς που έπρεπε να περάσει για να φρεσκάρει τους ποδοσφαιριστές, είχαμε αρκετές φάσεις ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, το πολέμησε από προπονητικής άποψης, αλλά δεν μπόρεσε να παλέψει απέναντι στην διαιτησία.

Ένα σχόλιο για το σημερινό παιχνίδι του Άρη με την Καλλιθέα:

Ας ψάξει να βρει αλλού τα χαρτιά της, όχι με τον Άρη, δεν νομίζω ότι σκέφτεται να παίξει το τελευταίο ματς με τον Άρη. Δεν θα έχουμε πρόβλημα και έχει διαφορά το ένα ρόστερ με το άλλο. Το σημερινό ματς θα πρέπει να το καθαρίσουνε γρήγορα. Εμείς που έχουμε ζήσει αλλά πράγματα και μέσα στην ομάδα, θα πρέπει να λεμέ και διαφορετικά πράγματα και όχι αν θα κερδίσουμε την Καλλιθέα και αν παίζει το τελευταίο της χαρτί με τον Άρη

Για τον κόσμο στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα:

Ο λαός του Άρη έχει δώσει το μήνυμα του εδώ και 4 χρόνια που τυραννιέται η ομάδα, ο κόσμος ήταν ακόμα και στα χωριά. Έχει ανάγκη ο λαός να δει την ομάδα μας εκεί που πρέπει και ανήκει και το δείχνει κάθε αγωνιστική και έδειξε ξεκάθαρα ότι διψάει να βρεθεί η ομάδα στην Α’ εθνική και θα είναι αρωγός όταν η ομάδα είναι στην Σούπερ Λίγκα. Μια ζωή ο λαός του Άρη ήταν και είναι στα δύσκολα, στα εύκολα δεν ήταν ποτέ.

Πως πρέπει να επιστρέψει ο Άρης στην Σούπερ Λίγκα:

Είναι το μεγάλο πρόβλημα των ιθυνόντων, γιατί πρέπει να ξεκινήσουν οι βάσεις από τώρα, θα πρέπει να ξεκινήσει να το διαχειρίζεται σωστά σε πολλούς τομείς η ομάδα και αγωνιστικά και έξω αγωνιστικά. Το τιμόνι θα αλλάξει, το θέμα είναι ότι ο Άρης δεν ήταν ποτέ ούτε στο ένα τιμόνι, ούτε στο άλλο γι’ αυτό και τράβηξε τα πάνδεινα και μόνος του τραβάει τον Γολγοθά του μέχρι να δικαιωθεί, αλλά κάνοντας μια σωστή διαχείριση ο Άρης θα βρει τον δρόμο του και πιστεύω ότι κάπως θα προσελκύσει ο κύριος Καρυπίδης το ενδιαφέρον για βοήθεια είτε από μια ομάδα είτε από κάποιον επιχειρηματία. Νομίζω ότι με καλούς συμπαίκτες και σωστή οργάνωση η χρονιά της Σουπερ Λιγκ θα είναι καλή.

Για την μέχρι τώρα εξαίρετη πορεία του Αετού Ορφανού είπε:

Τραβάμε και εμείς τον δικό μας Γολγοθά αλλά χαίρεται ο κόσμος με την πορεία μας εδώ που είμαστε και το χαιρόμαστε και εμείς οι ίδιοι, είμαστε τρίτοι και συνεχίζουμε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button