Ποδόσφαιρο

Σίμος: «Το σημαντικότερο είναι να φτάσουμε στο καλύτερο επίπεδο»

Ο Γιώργος Σίμος, προπονητής του ΟΦΗ, μίλησε στο κανάλι της ομάδας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και για την πρεμιέρα των playoffs με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

“Είναι ιδιαίτερο, περίεργο και παράξενο να παίξουμε ποδόσφαιρο μετά από 97 ημέρες, αλλά προσπαθούμε και πρέπει να περάσουμε στην επόμενη ημέρα. Πάντα προσεκτικά προκειμένου είμαστε απόλυτα υγιείς και να έχουμε την καλύτερη απόδοση που θα μπορούσαμε βάσει εποχής και συνθηκών.

Πρέπει να διαχειριστούμε ώριμα τα παιχνίδια. Εμείς δεν είχαμε άγχος όλη τη χρονιά, πόσο μάλλον τώρα. Γενικά, εμάς η λέξη άγχος δεν μας ταιριάζει και πολύ. Σίγουρα έχουμε προσδοκίες, έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας, κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και σε αυτά τα 10 παιχνίδια. Κάθε εβδομάδα παίζουμε για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από έναν αγώνα.

Ξεκινήσαμε την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος από την έδρα του Άρη και το ίδιο θα συμβεί και στα playoffs. Μακάρι να τα πάμε εξίσου καλά με τότε. Τώρα, το ότι είμαστε ισόβαθμοι δεν έχει σημασία. Σίγουρα μας ενδιαφέρει να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε, αλλά το σημαντικότερο είναι να φτάσουμε στο καλύτερο επίπεδο ενόψει και της επόμενης σεζόν, δήλωσε ο Σίμος

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button