Μπάσκετ

Σήμερα το νέο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ, ψηφοφορία για τα κριτήρια συμμετοχής – Το «παρών» δίνει ο Παπαγωεργίου

Σήμερα το μεσημέρι (13:00) είναι προγραμματισμένο το νέο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ στο οποίο θα συμετέχουν εκπρόσωποι και των 14 ομάδων της Basket League όπου θα ψηφίσουν τα κριτήρια συμμετοχής στο πρωτάθλημα για την νέα σεζόν.

Από τα κυριότερα ζητήμα που θα «πέσουν» στο τραπέζι των συζητήσεων είναι τα εξής:

Συγκεκριμένες γηπεδικές εγκαταστάσεις (χωρητικότητα 1.200+ ατόμων), κατώτατο συνολικό μπάτζετ 800.00 ευρώ (παίκτες, προπονητές, εφορίες, ταξίδια, ιατρική περίθαλψη κλπ), κατάθεση εγγυητικής επιταγής 200.000 ευρώ (αντί 60.000 που ήταν μέχρι τώρα), να περάσουν οι παρατηρητές διαιτησίας από την ΕΟΚ στον ΕΣΑΚΕ και οικονομική συνέπεια των ομάδων.

Τον Άρη (που είναι σύμφωνος με τις παραπάνω θέσες) θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος της ΚΑΕ και γενικός γραμματέας του ΕΣΑΚΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, σε αντίθεση με το ΔΣ της προηγούμενης εβδομάδας όπου συμμετείχαν και οι Λευτέρης Αρβανίτης (αντιπρόεδρος της ΚΑΕ) και Δημήτρης Οικονόμου (μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ).

Υπενθυμίζεται πως στις 21/5 στο προηγούμενο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ, αποφασίστηκε να αναδειχθεί πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός και να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα, ήτοι οι Άρης και ΠΑΟΚ που ήταν στις δύο τελευταίες θέσει

Ακόμα αναφέρθηκε πως όποια ομάδα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, τότε δεν θα αντικατασταθεί. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να έχουμε 16 ομάδες την σεζόν 2020/21, όμως κάθε αποχώρηση θα μειώνει και τον συνολικό αριθμό, χωρίς να αναζητείται αντικαταστάτρια ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button