Ποδόσφαιρο

Σήμερα τα νεότερα για Ντουκουρέ!

“Πάγωσαν” όλοι χθες στο γήπεδο του Σοχάου στο 53ο λεπτό, όταν είδαν τον Ιβοριανό μέσο να πέφτει στο έδαφος και να πονάει, αλλά τα νέα μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Αμβούργο ήταν ενθαρρυντικά.

Ο Σείχ Ντουκουρέ είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα του και η εικόνα του να είναι πεσμένος στο χορτάρι και να σφαδάζει, τρόμαξε τους πάντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Μετά το τέλος του φιλικού με το Αμβούργο όλοι ήθελαν να ακούσουν τα νέα από το στόμα του γιατρού της ομάδας, Νίκου Ξυλούρη, όσον αφορά την κατάσταση του 29χρονου αμυντικού μέσου.

Η πρώτη εκτίμηση του γιατρού των κιτρινόμαυρων δείχνει ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά είναι δεδομένο ότι από σήμερα θα ξεκινήσει θεραπείες για να επανέλθει το συντομότερο στις προπονήσεις. Το χτύπημα που δέχτηκε ο Ντουκουρέ στον αχίλλειο τον τρόμαξε, καθώς στο παρελθόν είχε κάνει εγχείριση στο συγκεκριμένο σημείο του ποδιού του, που τον ταααιπώρησε αρκετά και τον άφησε εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο διάστημα.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button