Ποδόσφαιρο

Σάσα: «Μου λείπει η ατμόσφαιρα των οπαδών – Θέλω πολύ να παίξουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ»

Tην ανυπομονησία του για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση εξέφρασε ο Λούκας Σάσα μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Άρης στο YouTube.Αναφέρθηκε επίσης στην καραντίνα και την επιστροφή στις προπονήσεις.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της ΠΑΕ Άρης:

Για την επιστροφή στις προπονήσεις: «Είναι ωραίο το συναίσθημα να επιστρέφουμε και πάλι στην προπόνηση, να πατάμε χόρτο. Επιτέλους, έχουμε έναν λόγο να βγούμε από το σπίτι. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα παίξουμε, περιμένουμε τις αποφάσεις των υπεύθυνων, αλλά εμείς πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι».

Για το πώς έζησε την κατάσταση με τον κορωνοϊό: «Οι γονείς μου ήρθαν από την Βραζιλία πριν προκύψει αυτό και εγκλωβίστηκαν εδώ. Πέρασα όλο αυτό το διάστημα με τους γονείς και την κοπέλα μου στο σπίτι. Ευχαριστώ τον θεό που κανείς μας δεν είχε πρόβλημα. Ήταν μια διαφορετική εμπειρία για όλους μας, πρέπει να συνεχίσουμε όλοι με προσοχή».

Για την επόμενη μέρα: «Τίποτα δεν θα είναι ίδιο σε όλους τους τομείς. Εύχομαι να ελαττώνονται κάθε μέρα τα κρούσματα, οι θάνατοι και σιγά σιγά να επανέλθουμε στην κανονική μας ζωή».

Για την επιστροφή στη δράση: «Ψυχολογικά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα παίξουμε αυτή τη στιγμή. Όταν υπάρχει οριστική απόφαση, τότε θα συγκεντρωθούμε κι εμείς, αναλόγως με την απόφαση. Μου λείπει το γήπεδο, μου λείπει το παιχνίδι, μου λείπει η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας στο Βικελίδης. Θέλω πολύ να παίξουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Περιμένουμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button