ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάσα: «Άδικο αποτέλεσμα, πιο ήρεμοι στις τελικές προσπάθεις»

Ο σκόρερ του σημερινού γκολ για τον Άρη Λούκας Σάσα μίλησε στην κάμερα της Nova μετά την λήξη του αγώνα.

Τόνισε πως το σημερινό αποτέλεσμα είναι άδικο καθώς ο Άρης έκανε προσπάθειες αλλά ταυτόχρονα δήλωσε πως όλοι πρέπει να είναι πιο ήρεμοι στην τελική προσπάθεια.

Οι δηλώσεις του:

«Μπορεί να είμαι χαρούμενος που βοήθησα και πέτυχα το πρώτο μου γκολ, αλλά είμαι και δυσαρεστημένος γιατί δεν κερδίσαμε και το αξίζαμε. Ήμασταν άτυχοι, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν πετύχαμε τον στόχο μας. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά και θα πάρουμε αυτό που πρέπει στα επόμενα παιχνίδια».

Γιατί ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει την νίκη;

«Είναι δύσκολο να πω τώρα, πρέπει να αναλύσουμε τον αγώνα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι από μας, αλλά στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι στις τελικές προσπάθειες για να πετύχουμε τα γκολ. Είχαμε πρωτοβουλίες είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Χρειάζεται και δουλειά και υπομονή».

Ετικέτες

Ελένη Παπαδοπούλου

Ως μαθήτρια έκανε προπονήσεις κάτω από την θύρα 1 στις ακαδημίες Volley του Α.Σ Άρης. Αργότερα, στις κερκίδες της θύρας 1 τραγούδησε, γέλασε, δάκρυσε και φώναξε. Τώρα, μετά τις σπουδές της στην ιστορία κάνει το όνειρο της πραγματικότητα στο Yellow Radio FM 92.8.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close