ΓενικάΔιεθνή

Σάκκαρη και Βέκιτς προπονήθηκαν μαζί(pic)

Η Ελληνίδα τενίστρια είχε την ευκαιρία να προπονηθεί με την καλή της φίλης Ντόνα Βέκιτς και πρώην Νο. 19 της παγκόσμιας κατάταξης (νυν Νο. 54).


Στη Νέα Υόρκη, όπου θα λάβει μέρος στο US Open, βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να προετοιμάζεται για το τελευταίο της φετινής σεζόν Grand Slam.
Μάλιστα η κορυφαία τενίστρια της χώρας μας, είχε την ευκαιρία να προπονηθεί με την καλή της φίλης και πρώην Νο. 19 της παγκόσμιας κατάταξης (νυν Νο. 54), Ντόνα Βέκιτς.

Η Μαρία Σάκκαρη με την τενίστρια από την Κροατία έχει άριστες σχέσεις, όπως επίσης και με την Αϊλα Τομγιάνοβιτς από την Αυστραλία. Η Βέκιτς μάλιστα ανέβασε στα social media τη σχετική φωτογραφία από το Louis Armstrong Stadium, με τις δύο τενίστριες να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, μετά το πέρας της προπόνησης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι την ερχόμενη Δευτέρα (30/8) θα ξεκινήσει το US Open, ενώ οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Παρασκευή (27/8). Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο Νο.18 του ταμπλό, ενώ στην καριέρα της έχει φτάσει μέχρι τους «16» του αμερικάνικου όπεν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button