Ποδόσφαιρο

Σάκιτς: «Δύσκολο να το εξηγήσει κανείς»

Προβληματισμένος ήταν ο Αυστριακός μπακ μετά το τέλος του ματς του Άρη με την ΑΕΚ.

Όπως είπε στα κανάλια Νovasports:

Για το σημερινό παιχνίδι:

“Είναι δύσκολο να το εξηγήσει κανείς. Όταν γίνονται 2 πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, είναι φυσικό επακόλουθω. Στο δεύτερο γκολ αμυνθήκαμε άσχημα. Στο δεύτερο ημίχρονο δε δώσαμε πολλά περιθώρια. Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε τι έγινε σήμερα.”

Για τα αμυντικά λάθη:

“Νομίζω πως ήμασταν πολύ βιαστικοί. Είχαμε υπερβλικό κίνητρο και δεν κάναμε το σύνηθες παιχνίδι μας. Το παιχνίδι σήμερα ξεκινούσε με βαθιές μπαλιές, που δεν είναι αυτό που κάνουμε συνήθως.

Στο ματς αυτό που κάναμε σήμερα, ήταν δύσκολο να επιστρέψεις από δύο πέναλτι. Τα πέναλντι είναι αμφιλεγόμενα. Δεν τα έχω δει ακόμα, αλλά δεν είναι σίγουρα πέναλτι ματς. Αυτό που έγινε σήμερα, όσο πικρό και αν είναι, εμείς θα το ξεχάσουμε άμεσα και θα επιστρέψουμε στα επόμενα παιχνίδια με τον δικό μας τρόπο.”

Για το αν η κατάσταση της ΑΕΚ, επηρέασε τον Άρη όλη την προηγούμενη εβδομάδα:

“Όχι, δεν νομίζω πως έπαιξε ρόλο. Είχαμε ισχυρό κίνητρο. Το υπερβολικό κίνητρο ήταν περισσότερο απ’ ότι έπρεπε και κάναμε βεβιασμένες ενέργειες. Δεν είχαμε πίεση. Ξέραμε ότι είμαστε στα πλέι οφ και όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κοντράρουμε οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα. Ήταν δυνατό και σκληρό παιχνίδι.”

Για το ότι ο Άρης αντιδράει μετά από ήττες και απαντάει στα επόμενα ματς:

“Ισχύει αυτό και πιστεύω πως θα υπάρχει απάντηση στο επόμενο παιχνίδι.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button