Ποδόσφαιρο

Σάκης Παντελίδης: «Χάθηκε ένα παιδί χαμογελαστό, εύθυμο με θετική ενέργεια»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Πλανήτης Άρης The Revolution» φιλοξενήθηκε ο πρώην γυμναστής του Άρη, Σάκης Παντελίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στους Νίκο Κοτσιάνη και Κώστα Καραγιάννη:

Για τον Νίκο Τσουμάνη που γνώριζε καλά:

Τον είχα γνωρίσει στον Πανθρακικό, κάναμε κάποια πράγματα που κανένας δεν τα περίμενε και φτάσαμε πολύ κοντά. Είναι μία δύσκολη μέρα για όλη την κοινωνία και εμάς που γνωρίζαμε τον Νίκο.

Τα λόγια είναι περιττά, το κύριο ερώτημα είναι «γιατί;» και δεν μπορεί να το απαντήσει κανένας. Χάθηκε ένα παιδί χαμογελαστό, εύθυμο και χαρούμενο που μας έδινε μόνο θετική ενέργεια.

Ενώ συνέχισε:

Ο ψυχισμός του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικός, κανένας δεν ξέρει τι κρύβει ο άλλος μέσα του. Όλοι όσοι υπηρετούμε τον χώρο του αθλητισμού ξέρουμε ότι όλα τα αθλήματα απαιτούν πράγματα που στρεσάρουν.

Σε όλη την διαδικασία αυτή ήρθε και το τελευταίο διάστημα με τον COVID, η όλη δύσκολη κατάσταση που περνάει η κοινωνία πιέζει τους ανθρώπους. Κάποιοι μπορούν να το διαχειριστούν και κάποιοι όχι.

Πρέπει πρώτα από όλα εμείς να δείχνουμε δυνατοί και να μεταφέρουμε όλη την ενέργεια και την αισιοδοξία από τους γύρω μας.

Για το Ελληνικό ποδόσφαιρο:

Η όλη διαδικασία του Ελληνικού ποδοσφαίρου επηρεάζει αρκετά, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε χαμηλές κατηγορίες ζουν μία ψευδαίσθηση. Ακόμη και παιδιά που κάνουν καλά συμβόλαια δεν σημαίνει ότι δεν θα πιεστούν.

Αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε εμείς, να δώσουμε στα παιδιά αισιοδοξία, αλήθεια και πραγματικότητα. Τα παιδιά έχουν όνειρα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τα πραγματοποιήσουν. Αν δεν τα καταφέρουν απογοητεύονται και λειτουργεί ο καθένας διαφορετικά.

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη:

Με τις ομάδες που έχω περάσει δένομαι, πάντα τις παρακολουθώ, φυσικά βλέπω και τον Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button