Μπάσκετ

Ρωμανίδης: «Επέστρεψα σπίτι μου, αυτός θα είναι ο ρόλος μου»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε το νέο στέλεχος της ΚΑΕ Άρης, Μιχάλης Ρωμανίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή στην ομάδα, ο ρόλος μου είναι στην Αθήνα αλλά θα προσπαθήσω να είμαι όσες μέρες περισσότερες γίνεται δίπλα στην ομάδα.

Ουσιαστικά επέστρεψα σπίτι μου, το πατρικό μου είναι 300 μέτρα δίπλα από το γήπεδο Χαριλάου, πήγε σχολείο στο δημοτικό εκεί. Πήρα πολλά μηνύματα και χάρηκα ακόμη περισσότερο, πραγματικά.

Ο Άρης είναι η οικογένεια μου, ξεκίνησα από το Χαριλάου και ο Μάκης Νάτσης μου είπε να παίξω μπάσκετ. Στα 15 μου έπαιξα στην ανδρική ομάδα, έμεινα 13 χρόνια στον Άρη.

Αυτόν τον ρόλο είχα και στο Ρέθυμνο, με την διαφορά τότε ότι και ο ιδιοκτήτης της ομάδας ήταν στην Αθήνα.

Για την ομάδα εκείνη:

Όλοι βάλαμε ένα λιθαράκι, άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο για αυτήν την ομάδα. Για να κατακτήσει αυτά που κατέκτησε και να κάνει πορείες στο κύπελλο πρωταθλητριών.

Eίχα βέβαια και μεγάλη αγάπη στο ποδόσφαιρο, ήμουν φανατικός. Έζησα από κοντά την υποδοχή στην Περούτζια.

Για το ότι δέχθηκε να βοηθήσει σε μία δύσκολη κατάσταση:

Δεν νομίζω ότι υπάρχει Αρειανός που δεν αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες. Μίλησα με τους ανθρώπους της διοίκησης και αποδέχθηκα την πρόταση για να βοηθήσω την ομάδα να ορθοποδήσει.

Η προσπάθεια της διοίκησης είναι τεράστια και θέλω και εγώ να είμαι κοντά στην ομάδα και να βοηθήσω σε όποιον τομέα χρειαστεί.

Για τον ρόλο του:

Θα εκπροσωπώ τον Άρη στον ΕΣΑΚΕ, θα έχω και μία επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας, τον Γιάννη τον Καστρίτη με τον οποίο έχουμε μία πολύ καλή σχέση.

Χαίρομαι που θα συνεργαστούμε και με τον Χρήστο τον Ταπούτο που είναι ένα παιδί με τεράστια εμπειρία που αγαπάει και τον Άρη. Όπως και ο Σάκης ο Παραλίκας που είναι και αυτός Αρειανός και τον είχα και σαν παίκτη παλιά.

Γνωρίζομαι και με τον Κώττα και τον Σχίζα με τους οποίους ήμασταν μαζί στο Ρέθυμνο, θα προσπαθήσουμε όλοι για να κάνουμε την ομάδα να ανταπεξέλθει.

Για το αν θα προσπαθήσει να φέρει ανθρώπους κοντά στον Άρη:

Αυτό είναι κάτι που έγινε πολύ γρήγορα, δεν έχω κάτι στο μυαλό μου αυτήν την στιγμή. Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους στην πορεία μπορεί να γίνει επαφή μαζί τους, αλλά τώρα δεν υπάρχει κάτι.

Για τις εκλογές της ΕΟΚ και το «ναι» του Νίκου Γκάλη για την θέση του επίτιμου προέδρου:

Το διάβασα με μεγάλη χαρά, το σημαντικό είναι στην ομοσπονδία να είναι άνθρωποι οι οποίοι θα βοηθήσουν, έχουν πάει πίσω πολλά πράγματα. Με τον Νίκο ήμασταν πάρα πολλά χρόνια φίλοι, άσχετα με το αν έχουμε χαθεί.

Αν εκλεγεί ο Παναγιώτης ο Φασούλας πιστεύω ότι ο Νίκος θα έχει και πρέπει να έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button