ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ρονάλντο: «Στο μέλλον θα ήθελα να αγοράσω μια ομάδα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε πως θα ήθελε να γίνει ιδιοκτήτης ομάδας στο μέλλον.

Για το μέλλον του μετά το ποδόσφαιρο αλλά και πολλά ακόμη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πορτογάλος σταρ.

“Στο μέλλον θα ήθελα να είμαι ιδιοκτήτης ενός συλλόγου, δεν το αποκλείω”, είπε ο CR7 και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας:

“Ήξερα ότι ο Μπενζεμά έρχεται στη Σαουδική Αραβία και γι’ αυτό είπα ότι το πρωτάθλημα θα είναι μεταξύ των κορυφαίων 5 στο μέλλον, θα έρθουν περισσότεροι παίκτες.

Το πρωτάθλημα είναι πολύ καλό. Αλλά νομίζω ότι έχουμε πολλές ευκαιρίες για να αναπτυχθούμε περισσότερο. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Έχουμε πολύ καλές ομάδες, πολύ καλούς Άραβες παίκτες, αλλά πρέπει να βελτιώσουν λίγο περισσότερο την υποδομή.

Ακόμα και οι διαιτητές, το σύστημα VAR, θα πρέπει να είναι λίγο πιο γρήγοροι. Νομίζω ότι μικρά πράγματα πρέπει να βελτιώσουν. Αλλά είμαι χαρούμενος εδώ. Θέλω να συνεχίσω εδώ και θα συνεχίσω εδώ.

Κατά τη γνώμη μου, εάν συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά που θέλουν να κάνουν εδώ, για τα επόμενα πέντε χρόνια, νομίζω ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας μπορεί να μπει στο top-5 του κόσμου. 

Αν έρθουν, μεγάλοι παίκτες και μεγάλα ονόματα, νεαροί παίκτες, έμπειροι παίκτες, είναι ευπρόσδεκτοι, γιατί αν συμβεί αυτό, το πρωτάθλημα θα βελτιωθεί”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com