Ποδόσφαιρο

Ρεγκέιρο: Βγήκε νικητής από την μάχη με την κατάθλιψη και έχει ξεκινήσει καινούργια ζωή (PHOTO)

Τον δυσκολότερο αντίπαλο της ζωής του ξεπέρασε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Μάριο Ρεγκέιρο.

Ο Ουρουγουανός τον οποίο γνωρίσαμε με την φανέλα του Άρη την σεζόν 2008-09 έχει φτάσει πλέον 41 ετών και έχει αφήσει πίσω του το ποδόσφαιρο και ζει μία χαρούμενη ζωή.

Παρόλα αυτά, πριν κρεμάσει τα παπούτσια του, από το 2011 έως το 2013 έδινε τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του, αυτόν ενάντια στην κατάθλιψη. Ο Ρεγκέιρο είδε την ανιψιά του να πεθαίνει σε δυστύχημα, και την μητέρα της και αδερφή του να μην αντέχει την απώλεια της κόρης της και να βάζει τέλος και στην δική της ζωή το.

Τα επόμενα χρόνια ήταν τα πιο δύσκολα για την Ουρουγουανό. Έπεσε σε βαριά κατάθλιψη και πέρασε τους χειρότερους 30 μήνες της ζωής του.

Μέσα στις δυσκολίες του πήρε όμως την πιό σημαντική απόφαση. Αποφάσισε ότι ήθελε τα παιδιά του να τον βλέπουν κοντά τους και στην ποδοσφαιρική σκηνή, και όχι σε ένα νοσοκομείο.

Έτσι, στράφηκε στον Μαρσέλο Ροφέ, έναν από τους καλύτερους ψυχολόγους της πατρίδας του, άνθρωπο που θεωρείται πρωτοπόρος στο κομμάτι της ψυχολογίας των αθλητών.

Με την δική του βοήθεια κατάφερε να ξεφύγει από τον “εφιάλτη”, να “ντριπλάρει” την κατάθλιψη και να αρχίσει μία νέα ζωή.

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα δεν συμπεριλαμβάνεται το ποδόσφαιρο. Ο 41χρονος πλέον Ρεγκέιρο αποφάσισε να αφήσει πίσω του τους αγωνιστικούς χώρους και να αφιερωθεί σε κάτι διαφορετικό, στο να δουλέψει στο μαγαζί παιχνιδιών της γυναίκας του.

Ήταν ένα όνειρο που η σύζυγος του είχε πολλά χρόνια Ακόμη και αν η καριέρα του Ρεγκέιρο δεν τους είχε βοηθήσει να το πραγματοποιήσουν, τώρα που ο 41χρονος έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση οι δυο τους βρήκαν την ευκαιρία να μετατρέψουν αυτό το όνειρο σε πραγματικότητα.

Έτσι, απέναντι από ένα σχολείο στο Μοντεβιδέο υπάρχει το “Happy toy” εκεί όπου -όπως λέει ο ίδιος ο Ρεγκέιρο- θα τον δεις αντί να κλωτσάει μπάλες, να τις τυλίγει για δώρο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button