Γενικά

Ρεαλιστής ο Ναδάλ: «Ο Τζόκοβιτς είναι σε καλύτερη θέση για να γίνει πολυνίκης σε grand slam»

Σε συνέντευξή του ο Ράφαελ Ναδάλ παραδέχτηκε πως ο Τζόκοβιτς έχει τον πρώτο λόγο για να γίνει ο τενίστας με τους περισσότερους τίτλους σε grand slam.

H big-3, οι Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς, μετρούν από 20 τίτλους σε grand slam. Και το μεγάλο ζήτημα είναι ποιος θα περάσει μόνος πρώτος.

Σύμφωνα με την λογική, αυτός θα είναι ο Τζόκοβιτς καθώς είναι ο μόνος από τους τρεις που εξακολουθεί να είναι σε εξαιρετική φόρμα και δεν αντιμετωπίζει τραυματισμούς.

Αυτό παραδέχτηκε και ο Ναδάλ μιλώντας στο Vamos Movistar, σχετικά με το ποιος θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως ο… GOAT.

«O Τζόκοβιτς βρίσκεται στην καλύτερη θέση για να γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα Grand Slam στην ιστορία. Δε χρειάζεται να κρυβόμαστε. Ο Φέντερερ είναι εκεί που είναι και εγώ εκεί που είμαι. Ωστόσο, o Τζόκοβιτς παίζει πολύ καλά και διανύει πολύ καλή περίοδο. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν μπορούμε να την αγνοούμε. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί σε 9 μήνες από τώρα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί», είπε χαρακτηριστικά ο 35χρονος Ισπανός, που στο τέλος του μήνα επιστρέφει στην ενεργό δράση με το τουρνουά επίδειξης του Αμπου Ντάμπι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button