Ποδόσφαιρο

Ρίχνει το βάρος στην επίθεση

Ο Άρης κινείται στην αγορά για την προσθήκη (τουλάχιστον) 3-4 ποδοσφαιριστών μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, αν και το εύρος των κινήσεών του θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, μεταξύ των οποίων είναι και το κομμάτι των αποδεσμεύσεων.

Αυτό ωστόσο δεν ισχύει για όλες τις θέσεις, καθώς στο μεταγραφικό πλάνο που έχει καταρτιστεί τέθηκαν συγκεκριμένες προτεραιότητες, βάσει των αναγκών του ρόστερ. Εξαίρεση αποτελεί για παράδειγμα η θέση του επιθετικού. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δια στόματος του Ρόμπερτ Παλίκουτσα αποτελεί παρελθόν, ενώ με τον Άντρε Γκρέι αναμένεται να γίνει συζήτηση για το μέλλον του παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο γι’ ακόμη τρία χρόνια.

Ανεξάρτητα όμως από την εξέλιξη που θα έχουν οι διαπραγματεύσεις για το μέλλον του Γκρέι και ανεξάρτητα από την παραμονή του ή όχι στην ομάδα, στον Άρη κινούνται ήδη για την προσθήκη επιθετικού, με την προοπτική να διαδραματίσει βασικό ρόλο στο πλάνο της νέας σεζόν. Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τους κιτρινόμαυρους να είναι κοντά στην επίτευξη του στόχου και απέχουν ελάχιστα από τελική συμφωνία με τον φορ που έχει κάνει το “κλικ” στους ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού, χωρίς ωστόσο να διαρρέεται η παραμικρή λεπτομέρεια.

Πέραν αυτού, οι κιτρινόμαυροι δουλεύουν και την υπόθεση δεύτερου επιθετικού, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο που βρεθεί συμβιβαστική λύση και ο Γκρέι αποχωρήσει. Το ζητούμενο είναι οι επιλογές να είναι εύστοχες, καθώς τα τελευταία χρόνια η θέση του φορ αποτελεί το διαχρονικό πρόβλημα της ομάδας. Βάζοντας κανείς στην ίδια ζυγαριά τις προσδοκίες που συνοδεύτηκαν από τις επιλογές επιθετικών, τα χρήματα τα οποία ξοδεύτηκαν και το αποτέλεσμα, τότε θα καταλήξει ότι δεν υπήρξε επιτυχία…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button