Μπάσκετ

Ρέθυμνο-Άρης (15:30), για το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα

Ο Άρης θα φιλοξενηθεί σήμερα (15:30) στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο από την ομώνυμη ομάδα για το πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Άρης θέλει όσο τίποτα το “διπλό” σήμερα, για να μπορέσει να δώσει συνέχεια στην ανοδική πορεία του στο πρωτάθλημα, σε βαθμολογικό επίπεδο. Τρίτη σερί νίκη θα είναι μια απόδειξη ότι η ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει και πάλι τον δρόμο της, τον οποίο είχε χάσει με πέντε ήττες σε έξι αγώνες.

Το Ρέθυμνο δεν είναι Πανιώνιος, είναι καλύτερη ομάδα, με ποιοτικότερους παίκτες. Δεν είναι ούτε Ναντέρ, που μεσοβδόμαδα κέρδισε εύκολα τον Άρη.

Είναι ένας αντίπαλος με συγκεκριμένες δυνατότητες και αδυναμίες και εφόσον οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη καταφέρουν να εκτελέσουν το πλάνο σωστά, έχουν πολλές πιθανότητες να φύγουν νικητές από το “Μελίνα Μερκούρη”.

Ο Άρης οφείλει να βγάλει σήμερα το καλύτερο πρόσωπό του και να πάρει την τρίτη εκτός έδρας νίκη, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για την αυτοπεποίθηση των παικτών και της ομάδας συνολικά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button