Μπάσκετ

Πώς διαμορφώνεται το ρόστερ της ομάδας μετά τις αποχωρήσεις-Αυτοί θα πάρουν περισσότερο χρόνο

Με τρεις παίκτες λιγότερους από ότι ξεκίνησε την χρονιά αναμένεται να παραταχθεί ο Άρης στο παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου.

Εδώ και καιρό έχει αποχωρήσει από την ομάδα ο Τζαμάλ Σούλερ, ενώ πλέον εκτός βρίσκονται ο Κουίντον Ντεκόζι αλλά και ο Γιάννης Κουζέλογλου που συνεχίζει στην Ορτέζ.

Πλέον ο Άρης συνεχίζει με Φλιώνη, Τσάλμερς, Νετζήπογλου, Σιδηροηλία, Λιτλ, Σταμάτη, Καλαϊτζίδη και Τσιρογιάννη που θα παίζουν από το «1» έως το «3», αλλά και τους Ντραγκίσεβιτς, Μιλόσεβιτς, Σλαφτσάκη, Πετανίδη, Χαριτόπουλο και Γεωργάκη στην γραμμή των ψηλών.

Με τις αποχωρήσεις Ντεκόζι και Κουζέλογλου αναμένεται να πάρει αρχικά περισσότερο χρόνο ο Νετζήπογλου με το Περιστέρι (και τα πλέι-οφ αν έρθουν) όπως και ο Σιδηροηλίας σε περίπτωση που είναι υγιής.

Ενδεχομένως να βρει θέση στην δωδεκάδα ο νεαρός Τσιρογιάννης, ενώ λεπτά συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Πετανίδης, ένα παιδί πάνω στο οποίο έχει επενδύσει ο Άρης με τριετές συμβόλαιο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button