Ποδόσφαιρο

Πόσο πιο ΠΑΟΚ; Η… μαγκιά των γκολ στις 17χρονες και το contrast με το «σταματήστε» του Άρη

Για κάποιους ο αθλητισμός είναι κάτι περισσότερο από ένα γκολ και ένα ρεκόρ, είναι ευγενής άμυλα και σεβασμός για τον αντίπαλο. Στον ΠΑΟΚ όμως είναι αλλιώς…

Στον κόσμο του γυναικείου ποδοσφαίρου μπορεί από άποψης αποτελεσμάτων ο ΠΑΟΚ να μην τα πάει άσχημα, αλλά έχει καταφέρει να στρέψει τους πάντες εναντίων του.

Απέναντι στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας ο ΠΑΟΚ κέρδιζε 6-0 στο πρώτο ημίχρονο. Κέρδιζε 6-0 απέναντι σε κορίτσια 16, 17 και 18 χρονών. Υπό κανονικές συνθήκες μία ομάδα εκεί πέρα σταματάει, ρίχνει ρυθμό και ακόμη και αν βάλει κάποια γκολ δεν προσπαθεί να κάνει «μαγκιές» σε κορίτσια 16-18 ετών.

Αυτή δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ δείχνει πόσο «μάγκας» είναι απέναντι σε ομάδες πρακτικά… Κ18. Έχει εξαγριώσει εδώ και καιρό όλο τον κόσμο του γυναικείου ποδοσφαίρου με το ότι όσο περνάει το ματς πιέζει ακόμη παραπάνω για να «σκοτώσει» τον αντίπαλο.

Και ακόμη και αν κάποιος πει ότι θα το έκαναν και οι άλλες ομάδες, ο Άρης έχει αποδείξει το αντίθετο. Πριν μερικές σεζόν είχε βρεθεί να προηγείται 6-0 πριν το ημίχρονο απέναντι στις Αβάντιδες Χαλκίδες που βρισκόταν σε δύσκολη κατάσταση.

Τότε οι άνθρωποι της ομάδας των κιτρινόμαυρων είχαν τονίσει σε αθλήτριες και προπονητές ότι δεν θα πιέσουν για να βάλουν και άλλα γκολ, ότι θα σεβαστούν την προσπάθεια των αντιπάλων. Μάλιστα είχαν γίνει 5 αλλαγές αποσύροντας τις έμπειρες και καλές παίκτριες, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε λήξει και 20-0 (άλλωστε όσο η ώρα περνούσε οι λίγες παίκτριες από τις Χαλκίδες δεν άντεχαν άλλο).

Μάλιστα άνθρωπος της ομάδας εκείνη την στιγμή είχε πει στις παίκτριες ότι «Άμα είμαστε μάγκες να βάλουμε 15 στον ΠΑΟΚ, όχι εδώ» δίνοντας το μήνυμα στις παίκτριες.

Οι Χαλκίδες ήταν σε τέτοια κατάσταση που και οι μικρές του Άρη σκόραραν, ο δείκτης όμως δεν έφτασε ούτε στα 15, ούτε στα 20 γκολ, και αυτό είναι κάτι για το οποίο κανένας άνθρωπος στον Άρη δεν μετανιώνει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button