Ερασιτέχνης

Πόλο: Ο απίστευτος λόγος που ο ΠΑΟΚ ήθελε το παιχνίδι με τον Άρη στα χαρτιά

Εκεί όπου σταματάει η λογική ξεκινάει η επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΟΚ. Αυτό φάνηκε για άλλη μία φορά στον αγώνα των δύο ομάδων για το γυναικείο πόλο

Οι κιτρινόμαυρες με ένα πιο πλήρες ρόστερ ήταν έτοιμες να πάρουν έτσι κι αλλιώς την νίκη, μέχρι που ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην κατέβει στον αγώνα και να κάνει ένσταση. Ο λόγος; Ότι δεν… ήξερε όλες τις παίκτριες του Άρη.

Ο Άρης είχε κάνει κανονικά τις μεταγραφές του, φτιάχνοντας μάλιστα ένα αξόμαχο ρόστερ. Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων αρκετές από αυτές τις αθλήτριες αγωνίστηκαν, με κάποιες να μένουν εκτός για διάφορους λόγους (τραυματισμοί, υποχρεώσεις κλπ).

Στον προχθεσινό (29/6) αγώνα πλέον όλες οι παίκτριες ήταν στην διάθεση του προπονητή του Άρη, με τον ΠΑΟΚ να κάνει… παράπονα γιατί δεν γνώριζε όλες τις παίκτριες του ρόστερ του αντιπάλου του.

Φυσικά οι αξιοματούχοι του αγώνα έκαναν αυτό που έπρεπε και απέρριψαν τα παράπονα του ΠΑΟΚ, με τον αγώνα να κατοχυρώνεται με 0-5 υπέρ των κιτρινόμαυρων.

Ακολούθησε και μία ένσταση από την “ασπρόμαυρη” πλευρά που έγινε μάλλον περισσότερο για τα μάτια του κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καμία άλλη από τις αντιπάλους του Άρη δεν ανέφερε τίποτα παρόμοιο, και μένει να φανεί το τι λόγο θα βρει ο ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα για να αποφύγει την (νέα) μάχη των δύο ομάδων για την επόμενη φάση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button