Μπάσκετ

ΠΣΑΚ: «Συνέχεια στο πρωτάθλημα ή καταβολή του 80% των συμβολαίων στους παίκτες»

Ο ΠΣΑΚ κατέθεσε τις προτάσεις του στον ΕΣΑΚΕ, μετά την απόφαση του δεύτερου για οριστική αναβολή της φετινής Basket League.

Ο ΠΣΑΚ απέστειλε εγγράφως τις θέσεις του στον ΕΣΑΚΕ σχετικά με το ποσοστό που ζητούν οι παίκτες να τους καταβληθεί από τις ομάδες τους, από τη στιγμή που αποφασίστηκε η οριστική διακοπή της Basket League.

Να θυμίσουμε ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών είχε εκφράσει εξ αρχής και μέσω ανακοίνωσής του την αντίθεσή του σε οριστική διακοπή της Α1 μπάσκετ ανδρών.

Ο ΠΣΑΚ επανέλαβε για μία ακόμη φορά τη θέση του για τη συνέχιση του πρωταθλήματος, έχοντας πλέον σαν νέο δεδομένο και τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2021, κάτι που σημαίνει πως πλέον δεν υπάρχουν στενά χρονικά περιθώρια για τους διεθνείς παίκτες.

Παράλληλα, τονίζει πως οι παίκτες θα αξιώσουν να λάβουν το 80% των συμβολαίων τους. Ο ΠΣΑΚ δεν δέχεται τη λύση που προτείνει ο ΕΣΑΚΕ, δηλαδή την καταβολή των δεδουλευμένων μέχρι τα μέσα Μαρτίου από τις ΚΑΕ. Τέλος, ο Σύνδεσμος των καλαθοσφαιριστών ζήτησε να γίνει νέα τηλεδιάσκεψη, στην οποία θα πάρουν μέρος και δικοί του εκπρόσωποι, όπου θα εκφράσουν και τις δικές τους θέσ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button