Μπάσκετ

Πρώην του Άρη ο νέος προπονητής του Ηρακλή (pic)

Ανακοινώθηκε από τον “Γηραιό”

Ο Γιάννης Ντάγιος αποτέλεσε παρελθόν από τον Ηρακλή, ο οποίος πλέον ανακοίνωσε τον Φοίβο Γυμνόπουλο ο οποίος ήταν στα τμήματα υποδομής του Άρη μέχρι και φέτος. Πριν λίγο διάστημα, είχε αποτελέσει παρελθόν, μιας και λύθηκε η συνεργασία μαζί του.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

Το Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Προπονητή Φοίβο Γυμνόπουλο, ο οποίος τίθεται επικεφαλής της προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων μας, συμφωνώντας στο πλάνο που έχει θέσει εξ αρχής η διοικούσα επιτροπή.

Ο νέος Προπονητής αναλαμβάνει καθήκοντα από αύριο, Τρίτη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Ομάδας για τον αγώνα με το Αγρίνιο, το Σάββατο 14/1 και ώρα 17:00 (κ.θ.).

Ο Φοίβος Γυμνόπουλος ως αθλητής αγωνίστηκε σε ομάδες όπως ο ΚΑΟΔ, ο Έσπερος Καλλιθέας, οι Ίκαροι Σερρών, ο Αίας Ευόσμου, ο Α.Σ. Καστοριάς, ενώ ως head coach στους Άνδρες και τους Νέους του Αίαντα Ευόσμου, την Ελπίδα Αμπελοκήπων, το παιδικό του Α.Σ. Καστοριάς, ενώ διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της GBA.

Από πλευράς διακρίσεων, κατέκτησε το πρωτάθλημα 2018-19, και τη 2η θέση του 2017-2018 με τους Νέους του Αίαντα Ευόσμου, το Πρωτάθλημα Παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ και τη 2η θέση στο Πανεπαρχειακο Πρωτάθλημα Παίδων.

Μέχρι πρόσφατα ηταν επικεφαλής της Ακαδημίας μπάσκετ του Αρη.
Coach, καλώς όρισες, υγεία και καλή δύναμη!
Όλοι μαζί για τον ΗΡΑΚΛΗ!”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button