Βόλεϊ

Πρώην παίκτης του Άρη πρωταθλητής Ελλάδας στο beach volley

Ένας πετοσφαιριστής που έχει περάσει από τον Άρη ως παίκτης αλλά και ως προπονητής (στα τμήματα υποδομής) κατέκτησε την κορυφή του Ελληνικού beach volley.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Παπαδημιτρίου, που επί χρόνια ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του γυναικείου βόλεϊ του Άρη, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει και στην ανδρική ομάδα των «κιτρινόμαυρων».

Ο Παπαδημητρίου, με διαφορά πλέον ο πιο έμπειρος παίκτης στο τουρ, ήταν αυτός που έδινε τον ρυθμό κι ακολουθούσε ο συμπαίκτης του, Ιωαννίδης κι έτσι κατάφεραν να μετατρέψουν το αμφίρροπο 11-10 σε 12-16 υπέρ τους με το σετ να κλείνει στο 16-21.

Η αντίδραση που περίμενε ο κόσμος δεν προέκυψε γιατί οι ότι κι αν δοκίμασαν οι Κόλα, Ντάλλας οι αντίπαλοι τους είχαν απάντηση, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν στον μεσημεριανό ημιτελικό κόντρα στους Μανδηλάρη, Κανέλλο.

Σιγά, σιγά άρχισαν να χτίζουν τη διαφορά στο σκορ (4-6) έκαναν το 6-9 με άσο που έκοψε τα πόδια των αντιπάλων τους (με τη βοήθεια του φιλέ) και όταν το 12-15 έγινε 12-17 τελείωσαν όλα για να φτάσουμε στο τελικό 14-21.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button