Μπάσκετ

Πρότεινε Παναγιώτη Γιαννάκη ο Λιόλιος-Καταγγελίες για Βασιλακόπουλο!

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, εξαπέλυσε επίθεση στον Γιώργο Βασιλακόπουλο, τονίζοντας ότι προσπάθησε να οριστεί διοίκηση πρωτοδικείου με τον ίδιο πρόεδρο και το υπάρχον Δ.Σ. και πως με παρέμβαση η διοίκηση του πρωτοδικείου πήρε αναβολή.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είπε αρχικά: “Προτείνω δημοσίως σε όλους, και στους συνυποψηφίους μου! Όπως και όλα τα υποψήφια μέλη του Δ.Σ., να πάμε να συμφωνήσουμε σε πρόσωπο κοινής αποδοχής να πάμε στην επόμενη μέρα με μοναδικό στόχο, η προσωρινή διοίκηση να κάνει εκλογές! Ήταν εκεί παρών, πέραν από τον δικηγόρο μου και ο δικηγόρος του κυρίου Φασούλα, τον εμποδίσαμε! Πρέπει να πάμε μονιασμένοι, θα μιλήσω με τον κύριο Φασούλα και τον κύριο Παπανικολάου. Δεν πρέπει να είμαστε διχασμένοι.

Πρέπει να πάμε μονιασμένοι. Η επόμενη μέρα μας θέλει ενωμένους. Πρέπει να μπει ένας πρόεδρος κοινής αποδοχής, να μας ενώσει… Εγώ προσωπικά, τα ονόματα που θα προτείνω, είναι ο κύριος Γιαννάκης και ο κύριος Ζομπανάκης! Θέλουμε ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής για να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα, να κάνουμε εκλογές. Είναι άτομα που θα είναι η… κόλλα μεταξύ μας. Θα μας κρατήσουν ενωμένους. Είμαστε εδώ για να τηρήσουμε τη νόμιμη διαδικασία. Να μιλήσουμε με όλα τα σωματεία, εντός κι εκτός μητρώου”.

Επιπλέον, πρόσθεσε: “Εμείς προτείνουμε άμεσα εκλογές. στις 10 Απριλίου. Αλλιώς έχω προτείνει δύο ονόματα, τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Κωστή Ζομπανάκη. Θα μιλήσω με τον Παναγιώτη Φασούλα και τον Άγγελο Παπανικολάου. Όλα τα μέλη της ΕΟΚ πρέπει να μιλήσουν μεταξύ τους τηρώντας το νόμο, τις αποφάσεις του συμβουλίου, σεβόμενοι τους θεσμούς. Αυτό που λένε και τα σωματεία λέω”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button