Ποδόσφαιρο

Πρόταση 3ετούς συμβολαίου στον Σόουζα, αναλαμβάνει ο Μυροφορίδης

Η παραμονή του Ούγκο Σόουζα χθες στην Θεσσαλονίκη, έγινε με σκοπό να συναντηθεί με τον Θοδωρή Καρυπίδη, ώστε να διευκρινιστεί το μέλλον του στον Άρη.

Παρουσία και του εκπροσώπου του, Ίλια Ίβιτς, οι δύο πλευρές έθεσαν επί τάπητος όλα τα δεδομένα, ωστόσο, υπάρχει διαφορά η οποία έγκειται στην κατηγορία.

Ο Πορτογάλος εξέφρασε για μία ακόμα φορά την επιθυμία του να μην παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ, με τον Άρη να καταθέτει τη δική του πρόταση για να τον πείσει να αλλάξει γνώμη. Τριετές συμβόλαιο και αλλαγή των οικονομικών του απολαβών.

Κίνηση που δεν αποκλείεται εν τέλει να πείσει τον Ίβηρα στόπερ να παραμείνει. Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα θα υπάρξει συνάντηση με τον Παύλο Μυροφορίδη, που… κατεβαίνει από το βουνό, έρχεται Θεσσαλονίκη για να λήξει το θέμα Σόουζα, θετικά για τον Άρη.

Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν, προκειμένου να υπάρξει κοινή γραμμή και να συμφωνήσει ο Πορτογάλος να παραμείνει.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως η πλευρά Σόουζα, πρότεινε στον Θοδωρή Καρυπίδη να αφήσει ελεύθερο τον Σόουζα και να μπει ρήτρα μεταπώλησης 50% σε όποια ομάδα της Σούπερ Λιγκα υπέγραφε. Πρόταση που αρνήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη ο Θοδωρής Καρυπίδης, που θέλει τον παίκτη να παραμείνει στην ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button