Μπάσκετ

Πρόταση 1,8 εκ. δολάρια σε Τάϊ Λόουσον από Κίνα, ψάχνει παίκτη ο Κολοσσός!

Ο Αμερικανός point-guard έχει δεχτεί πολύ δελεαστική πρόταση για να επιστρέψει στην Κίνα και ήδη ο Ηλίας Καντζούρης και οι συνεργάτες του ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Η είδηση της συμφωνίας του πρώην ΝΒΑer με την ομάδα του «σμαραγδένιου νησιού» είχε πρωτογίνει γνωστή τα περασμένα Χριστούγεννα, αλλά ένα πρόβλημα με την visa του στην Κίνα, δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει έγκαιρα στην Ελλάδα και η μετεγγραφή χάλασε.

Ο λόγος για τον Τάϊ Λοόυσον, που όλα δείχνουν ότι δεν είναι γραφτό να παίξει στην Basket League, παρά την νέα συμφωνία με τον Κολοσσό το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 33χρονος απόφοιτος του Νορθ Καρολάϊνα δέχτηκε πρόταση της τάξεως του 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων για να επιστρέψει στην Κίνα, όπου του είχε επιβληθεί δια βίου αποκλεισμός από το κινεζικό πρωτάθλημα εξαιτίας ανάρμοστων αναρτήσεων.

Η πίεση που ασκεί τις τελευταίες μέρες στους νησιώτες για να λύσουν το συμβόλαιό του, και η οποία προφανώς συνδέεται με μία ενδεχόμενη άρση της τιμωρίας του, έχει προβληματίσει σφόδρα τους διοικούντες που λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και σε μία εποχή που ελάχιστοι καλοί παίκτες είναι διαθέσιμοι, καλούνται να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button