Μπάσκετ

Πρόταση στον Τζόρνταν Κρόφορντ ο Άρης

Ο Άρης έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Τζόρνταν Κρόφορντ, τον οποίο συνοδεύουν μια μεγάλη καριέρα στο NBA αλλά και κάποια εξαιρετικά στατιστικά που αποδεικνύουν ότι είναι ένας δεινός σουτέρ.

Ο 31χρονος έγινε ντραφτ το 2010 από τους Νετς αλλά αγωνίστηκε την πρώτη του σεζόν στο NBA αρχικά με τους Ατλάντα Χοκς και έπειτα με τους Γουίζαρντς, όπου είχε μέσο όρο 11.7 πόντους, 2.8 ασίστς και 2.5 ριμπάουντς.

Στις 3 σεζόν που έμεινε στην Ουάσινγκτον σκόραρε κατά βάση 14.5 πόντους ανά αγώνα μοιράζοντας και 3 ασίστ. Συνέχισε στους Σέλτικς για δύο σεζόν (2012/14) όπου είχε 11.8 πόντους μέσο όρο για να ακολουθήσει το Γκόλντεν Στέιτ.

Το Σεπτέμβριο του 2014, μετακόμισε στην Κίνα για να επιστρέψει την επόμενη χρονιά στις ΗΠΑ. Ξαναέφυγε για την Ασία όπου είχε μέσο όρο 43 πόντους και επέστρεψε στο NBA για χάρη των Πέλικανς. Αγωνίστηκε τελευταία σε Γερμανία και Ισραήλ ενώ τώρα παραμένει ελεύθερος.

Συνολικά, πρόκειται για έναν δεινό σκόρερ με πάνω από 290 παιχνίδια στο NBA και 12.2 πόντους μέσο όρο ανά παιχνίδι. Ο Άρης έχει καταθέσει την πρόταση του και περιμένει την απάντηση του Αμερικανού.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button