Ποδόσφαιρο

Πρόταση με ποινή σοκ για ΑΕΚ, Μελισσανίδη, Δανιήλ και Παπαδόπουλο από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Ποινές σοκ προτείνει η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την υπόθεση της εμπλοκής της ΑΕΚ και των διοικούντων της στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας!

Όπως ανέφερε το A-Sports.gr “ο Ολυμπιακός είναι βέβαιος πρωταθλητής και αγωνιστικά το επιβεβαίωσε με εμφατικό τρόπο με το ιστορικό 1-5 επί της ΑΕΚ, αλλά φαίνεται πως για τους κιτρινόμαυρους ενός κακού μύρια έπονται… Στο έκτακτο «Πλέι δεν… πλέι», τη WEB εκπομπή του a-sports.gr με τον Δημήτρη Δημητρίου σας αποκαλύπτουμε την πρόταση – κόλαφο του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την υπόθεση για την εμπλοκή της Ένωσης και ανθρώπων της στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η έκθεση του εν λόγω τμήματος προτείνει ποινές σοκ!

Συγκεκριμένα ζητά αφαίρεση 10 βαθμών από την ΑΕΚ (ο κανονισμός μιλά για -6 πάντως, προφανώς αυτό προκύπτει συνδυαστικά…) και επιπρόσθετα προτείνει την εσχάτη των ποινών για τρία φυσικά πρόσωπα. Ο λόγος για το αφεντικό της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελλισανίδη, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Άγγελο Δανιήλ και τον υπάλληλο των «κιτρινόμαυρων», Γιάννη Παπαδόπουλο. Ουσιαστικά το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας προτείνει προς το δικαστικό τμήμα να «τελειώσουν» με ισόβιο αποκλεισμό της ενασχόλησης τους με το ποδόσφαιρο!

Δείτε τις παραμέτρους, το τι σημαίνει το κάθε τι, το τι αναμένεται να επακολουθήσει το προσεχές διάστημα και το τι έχει συμβεί σε άλλες περιπτώσεις ανεξάρτητα με το πόρισμα – έκθεση του ερευνητικού τμήματος… Σε κάθε περίπτωση, όμως, η ΑΕΚ και τα τρία φυσικά πρόσωπα θα κληθούν να αποδείξουν την αθωότητα τους, αφού η υπόθεση αρχικά δεν πηγαίνει στο αρχείο”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button