Ερασιτέχνης

Πρόσκληση Ερασιτέχνη: “Νοιάζομαι και φροντίζω για την ομάδα της καρδιάς μου”

«Νοιάζομαι και φροντίζω για την ομάδα της καρδιάς μου… Mε αυτό το σύνθημα ο Ερασιτέχνης Άρης απευθύνει πρόσκληση στους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά:

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανακοινώνει ότι καθημερινά από τις 09:30 έως και 16:30 πραγματοποιούνται εγγραφές μελών στον ΑΣ ΑΡΗΣ στα γραφεία του Συλλόγου (Γήπεδο Κλ. Βικελίδης, Αλκμήνης 69, 2ος όροφος, τηλ. 2310 305 402) καθώς και ανανεώσεις συνδρομών με ταυτόχρονη παραλαβή κάρτας μέλους.

Για τους φίλους του ΑΡΗ που δεν μπορούν να παρίστανται για εγγραφές ή ανανεώσεις στα γραφεία τις παραπάνω ώρες λειτουργίας μπορούν να προμηθευτούν την αίτηση εγγραφής από την ιστοσελίδα του Συλλόγου http://www.arisac.gr/club/forma-eggrafhs και να την στείλουν στον ΑΣ είτε μέσω email στο[email protected] είτε μέσω φαξ στο 2310 305 408. Η πληρωμή της συνδρομής ή της εγγραφής μπορεί να γίνει μέσω ταχυδρομικής επιταγής στα κατά τόπους καταστήματα των ΕΛΤΑ στην οποία πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του μέλους και δικαιούχος ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Ως ημερομηνία εγγραφής θα θεωρείται η μέρα καταβολής της συνδρομής.

Διευκρινίζεται ότι μόνο γι’ αυτή την Τετάρτη 8/11 στον αγώνα με την Boca Juniors οι εγγραφές και οι ανανεώσεις των μελών στον ΑΣ ΑΡΗΣ θα γίνουν ως εξής:

09:30-14:00 από τα γραφεία του ΑΣ  (Γήπεδο Κλ. Βικελίδης, Αλκμήνης 69, 2ος όροφος, τηλ. 2310 305 402)

14:00-20:00 από το κυλικείο του κολυμβητηρίου του ΑΣ (Γήπεδο Κλ. Βικελίδης, Αλκμήνης 69, ισόγειο)

Μια ζωή μόνο ΑΡΗΣ!

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button