Διεθνή

Πρόθεση της UEFA για ολοκλήρωση των διοργανώσεων μέχρι τις 3 Αυγούστου

Την πρόθεση της UEFA, σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις και τις λίγκες, ώστε να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στην Ευρώπη ως τις 3 Αυγούστου, αποκάλυψε ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Προς την κατεύθυνση να έχουν ολοκληρωθεί όλα τα εθνικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, το Champions League και το Europa League, το αργότερο μέχρι τις 3 Αυγούστου, προσανατολίζεται η UEFA. Όπως δήλωσε το Σάββατο ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είναι προτιμότερο για όλους να παιχτεί ποδόσφαιρο έστω και χωρίς κόσμο στις εξέδρες, ενώ τόνισε  ότι το αν τελικά το χρονοδιάγραμμα αυτό ισχύσει, θα εξαρτηθεί και από τις επιμέρους αποφάσεις των χωρών σε σχέση με την εξέλιξη της πανδημίας σε σε καθεμιά από αυτές.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν στο γερμανικό δίκτυο ZDF:

«Προς το παρόν όλα τα πλάνα είναι θεωρητικά και με ποιον τρόπο θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η σεζόν. Το σίγουρο είναι μέχρι 3 Αυγούστου όλα πρέπει να έχουν τελειώσει, όπως και το Champions και το Europa League. Η κατάσταση είναι σπάνια. Πρέπει να είμαστε ευέλικτοι. Αν σταματήσει η κρίση, θα αρχίσουμε νωρίτερα.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΌπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!

Η μόνη λανθασμένη απόφαση θα είναι να παίξουμε με έναν τρόπο που θα έβαζε σε κίνδυνο την υγεία των παικτών, των οπαδών, των διαιτητών. Ωστόσο, αν δεν υπάρχει κίνδυνος, δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Χρειαζόμαστε τον αθλητισμό. Ο κόσμος είναι με άγχος και πίεση. Το ποδόσφαιρο είναι μία σοβαρή βιομηχανία, που απευθύνεται στον κόσμο. Ωστόσο, οι σούπερ-σταρ αυτή τη στιγμή είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές.

Έχουμε πολλά πλάνα για να επανεκκινήσουμε το Champions και το Europa League, τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο ή να μην παίξουμε ξανά. Υπάρχει μια ομάδα εργασίας ανάμεσα στην UEFA, τα πρωταθλήματα και τις ομάδες.

Αν οι κυβερνήσεις δεν μας αφήσουν να παίξουμε, δεν θα παίξουμε. Εξαρτάται από τις κυβερνήσεις. Σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερα κεκλεισμένων των θυρών και με τηλεόραση. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που θέλε

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button