Μπάσκετ

Πρόεδρος της προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ ο Φάνης Χριστοδούλου

Η πλευρά Βασιλακόπουλου απείχε και οι Φασούλας – Λιόλιος συμφώνησαν για το καλό του αθλήματος και προχώρησαν στην ανάδειξη του Φάνη Χριστοδούλου σε πρόεδρο της προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποχώρησε μαζί με τους συνεργάτες του, όμως τα υπόλοιπα μέλη της προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ συνέχισαν την τηλεδιάσκεψη και προχώρησαν στην ανάδειξη του Φάνη Χριστοδούλου σε πρόεδρο. Το θέμα είναι κατά πόσο πρόκειται για νόμιμη κίνηση και αν θα την αποδεχθεί το Πρωτοδικείο.

Με άλλα λόγια, οι παρατάξεις Λιόλιου και του Φασούλα προχώρησαν ενωμένες για το καλό του μπάσκετ. Η πρόταση του Φασούλα για να βγει πρόεδρος ο Φάνης Χριστοδούλου έγινε αποδεκτή και από την πλευρά του Βαγγέλη Λιόλιου κι έτσι με 9 ψήφους υπέρ και μία κατά, προχώρησαν στη διαδικασία και θα στείλουν τα αποτελέσματα στο Πρωτοδικείο.

Πέραν του Φάνη Χριστιδούλου, Α’ αντιπρόεδρος είναι ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (θέση που ανήκει στον ΕΣΑΚΕ), Β’ αντιπρόεδρος ο Ντίνος Νικολόπουλος, Γενικός γραμματέας ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ταμίας ο Μπάμπης Μαρκάκης και ειδικός Σύμβουλος ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button